«Ελευθερία επί Σύριζα...», σχολιάζει ο Άδωνις για την επίθεση στον Αρκά
Στο Twitter πολλοί είναι οι χρήστες του Διαδικτύου που έσπευσαν να υπερασπιστούν τον Αρκά και να κατακρίνουν την επίθεση που δέχθηκε για το σκίτσο που «ανέβασε» στην προσωπική του σελίδα στο Facebook και αφορούσε στις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με τους δανειστές
Με ένα ειρωνικό προς την κυβέρνηση tweet σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης την απίστευτη διαδικτυακή επίθεση που δέχθηκε ο γνωστός σκιτσογράφος Αρκάς για ένα σκίτσο που «ανέβασε» στην προσωπική του σελίδα στο Facebook και αφορούσε στις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με τους δανειστές. Το εν λόγω σκίτσο, στο οποίο εμφανίζεται ένας άντρας να λέει πως έχει εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση επειδή «είναι άνθρωποι που πατάνε γερά στον αέρα», θεωρήθηκε από κάποιους προσβολή για την μάχη που δίνει η κυβέρνηση.
Αυτό είναι το σκίτσο
Κλείσιμο
Στο Twitter πολλοί είναι οι χρήστες του Διαδικτύου που έσπευσαν να υπερασπιστούν τον Αρκά και να κατακρίνουν την επίθεση που δέχθηκε. Ανάμεσά τους και ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος ανάρτησε το σκίτσο σχολιάζοντας: «Για τα χυδαία σχόλια σε αυτό το σκίτσο αναγκάστηκε ο Αρκάς να κλείσει τον λογαριασμό του. Ελευθερία επί Σύριζα...».
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας