Μυστήριο καλύπτει την άγρια δολοφονία στον Χολαργό

Μυστήριο καλύπτει την άγρια δολοφονία στον Χολαργό

Άγνωστες οι ταυτότητες του δράστη και του θύματος, όπως και ο λόγος - Τα σενάρια που εξετάζουν οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών

Μυστήριο καλύπτει την άγρια δολοφονία στον Χολαργό
Το διπλό γρίφο της δολοφονίας στο Χολαργό καλούνται να λύσουν οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών καθώς όχι μόνο δεν γνωρίζουν ποιος είναι ο δράστης αλλά ούτε ποιος είναι ο άνθρωπος που χθες το πρωί βρέθηκε, με πέντε μαχαιριές, να ψυχορραγεί στο άλσος του Χολαργού. Το μόνο που γνωρίζουν οι αστυνομικοί είναι ότι είναι πιθανότατα Έλληνας, 35 ετών, με “καθαρό” ποινικό μητρώο. Πάνω του δεν είχε το παραμικρό στοιχείο που να αποδεικνύει την ταυτότητα του και έτσι οι έρευνες κινούνται στο σκοτάδι. 

Ποιος λοιπόν είναι το θύμα, ποιος ο δολοφόνος και γιατί τον μαχαίρωσε πέντε με έξι φορές στο στήθος βγάζοντας απίστευτο μίσος και πάθος; Οι καταθέσεις των μαθητών του 1ου Λυκείου Χολαργού που έκαναν εκδρομή στο δημοτικό άλσος και εντόπισαν τον άγνωστο άνδρα πνιγμένο σε λίμνη αίματος να παλεύει να κρατηθεί στη ζωή, δεν προσέθεσαν το παραμικρό. “Δεν πρόλαβε να πει το παραμικρό” είπαν στους αστυνομικούς. 

Πλέον οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών εξετάζουν δύο σενάρια. Η πρώτη εκδοχή θέλει δράστης και θύμα να γνωρίζονταν. Είχαν δώσει ραντεβού στο αλσύλιο για να διευθετήσουν κάποιο προσωπικό τους θέμα. Εκεί πιθανότατα διαπληκτίστηκαν έντονα, ο έλεγχος χάθηκε και τότε ο δράστης όρμησε στο θύμα και με πέντε μαχαιριές του πήρε τη ζωή. Η δεύτερη εκδοχή θέλει το θύμα να τρύπωσε στο πάρκο κυνηγημένος προκειμένου να γλιτώσει από τα νύχια του δράστη. Όμως δεν κατάφερε να του ξεφύγει και βρήκε τραγικό θάνατο. “Μεγάλο μυστήριο αποτελεί το γεγονός ότι δεν βρέθηκε πάνω του το παραμικρό στοιχείο που να δείχνει την ταυτότητα του. Ούτε πορτοφόλι ούτε κινητό, τίποτα. Κάτι που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι είτε δεν πρόλαβε να τα πάρει μαζί του γιατί ήταν κυνηγημένος είτε γιατί τα εξαφάνισε ο δράστης που είναι και η πιθανότερη εκδοχή” λέει αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ και προσθέτει “Ψάχνουμε τις κάμερες στην περιοχή αλλά και το σταθμό του μετρό του Χολαργού μήπως και εντοπίσουμε κάποιο άτομο, εμφανώς αναστατωμένο που δείχνει να σχετίζεται με την υπόθεση. Όμως μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί”.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης