«Ποντικίνα» ετών 12 συνελήφθη στη Λαμία!

«Ποντικίνα» ετών 12 συνελήφθη στη Λαμία!

Αθόρυβα σαν... επαγγελματίας τρύπωσε στο σπίτι μιας ηλικιωμένης γυναίκας στη Λαμία μια τσιγγανοπούλα ηλικίας μόλις 12 χρόνων και άρπαξε ένα πορτοφόλι που περιείχε 100 ευρώ! Όμως, η ανήλικη «ποντικίνα» έγινε αντιληπτή από την 71χρονη ιδιοκτήτρια και τράπηκε σε φυγή

«Ποντικίνα» ετών 12 συνελήφθη στη Λαμία!
Η γυναίκα ειδοποίησε την Αστυνομία και στην περιοχή έφτασαν άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι εντόπισαν άμεσα την «άγουρη» κλέφτρα και την συνέλαβαν. Η μικρή είχε πετάξει το πορτοφόλι που βρέθηκε αργότερα και είχε κρατήσει τα χρήματα τα οποία κατασχέθηκαν πάνω της και επιστράφηκαν στην ηλικιωμένη.

Σε βάρος της 12χρονης  σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας και αφέθηκε ελεύθερη λόγω ηλικίας. Αναζητούνται, όμως, οι γονείς της που κατηγορούνται για πλημμελή εποπτεία ανηλίκου.

Μια άλλη τσιγγάνα, ενήλικη αυτή τη φορά, συνελήφθη στη Θήβα από αστυνομικούς της Ασφαλείας, μετά την καταγγελία ενός 78χρονου ότι άρπαξε από την τσέπη του παντελονιού του 450 ευρώ με τη μέθοδο της απασχόλησης και τράπηκε σε φυγή. Η 42χρονη δράστιδα εντοπίστηκε μετά από αναζητήσεις έχοντας μαζί της τα κλεμμένα χρήματα που επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη τους και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης