Φρίκη στην Κύπρο: 81χρονος σκότωσε την γυναίκα του, μαζί με την κουνιάδα του...

Φρίκη στην Κύπρο: 81χρονος σκότωσε την γυναίκα του, μαζί με την κουνιάδα του...

Η 78χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή και σκεπασμένη με μια κουβέρτα κάτω από δέντρο έξω από το σπίτι της - Κτηματικές διαφορές, σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, ώθησαν τους ηλικιωμένους να προβούν σε ένα έγκλημα, πέρα από κάθε λογική... 

Φρίκη στην Κύπρο: 81χρονος σκότωσε την γυναίκα του, μαζί με την κουνιάδα του...
Ένας 81χρονος και μια 77χρονη συνελήφθησαν από την αστυνομία της Κύπρου και σήμερα αναμένεται να προφυλακιστούν για τον φόνο μιας 78χρονης η οποία ήταν σύζυγος του πρώτου και αδελφή της δεύτερης.

Ο φόνος έγινε σε χωριό της Πάφου χθες το πρωί και αρχικώς παρουσιάστηκε από τον 81χρονο ως δολοφονία από άγνωστους και από την 77χρονη ως ατύχημα.

Η 78χρονη Αλίκη Χριστοφόρου βρέθηκε νεκρή και σκεπασμένη με μια κουβέρτα κάτω από δέντρο έξω από το σπίτι της. Ο σύζυγός της υποστήριξε ότι δέχθηκαν επίθεση από άγνωστους ενώ η αδελφή του θύματος ισχυρίστηκε ότι το θύμα έπεσε και χτύπησε.

Κλείσιμο
Η αστυνομία διαπιστώνοντας τις αντιφάσεις αλλά και λαμβάνοντας υπόψη ότι ο 81χρονος είχε πάει στο νοσοκομείο έχοντας τραύματα στα χέρια, συνέλαβε σύζυγο και αδελφή. Επίσης η νεκροτομή έδειξε ότι η γυναίκα χτυπήθηκε στο πρόσωπο και πέθανε από κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Σύμφωνα με τους γείτονες το ζευγάρι και η αδελφή του θύματος είχαν περίεργες σχέσεις και συχνά τσακώνονταν για οικονομικές και κτηματικές διαφορές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης