Φωτογραφικά ντοκουμέντα: Μιχαλολιάκος και Παππάς με τη σβάστικα και το σήμα των SS

Φωτογραφικά ντοκουμέντα: Μιχαλολιάκος και Παππάς με τη σβάστικα και το σήμα των SS

Ο Χρήστος Παππάς δε διστάζει να φωτογραφηθεί σε στάση προσοχής και με τη σβάστικα στο μπράτσο την ώρα που χαιρετά ναζιστικά στο γερμανικό νεκροταφείο... 

Φωτογραφικά ντοκουμέντα: Μιχαλολιάκος και Παππάς με τη σβάστικα και το σήμα των SS
«Δεν είμαστε ναζιστές, αλλά Έλληνες εθνικιστές» λένε βουλευτές και μέλη της Χρυσής Αυγής, ωστόσο το φωτογραφικό υλικό που δημοσιεύει η «Εφημερίδα των Συντακτών» μαρτυρά ότι η ηγεσία της οργάνωσης έχει βαθιές ναζιστικές ρίζες.

Στη δικογραφία που έχουν στα χέρια τους οι ειδικές εφέτες ανακρίτριες, Ιωάννα Κλάππα και Μαρία Δημητρακοπούλου, μεταξύ άλλων περιλαμβάνεται φωτογραφικό υλικό από το ξεκίνημα της Χρυσής Αυγής.

Νίκος Μιχαλολιάκος και Χρήστος Παππάς φωτογραφίζονται μόνοι ή από κοινού με αρκετή υπερηφάνεια υψώνοντας τη δεξιά σε ναζιστικό χαιρετισμό έχοντας περασμένη στο μπράτσο τους τη σβάστικα. Σε άλλη φωτογραφία φορούν αυτοσχέδια ναζιστική στολή... Χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής όπου η σβάστικα έχει αντικατασταθεί από ένα ακόμη πιο μισητό σύμβολο, αυτό των αιμοσταγών SS.

Κλείσιμο
Μάλιστα ο Χρήστος Παππάς δε διστάζει να φωτογραφηθεί σε στάση προσοχής και με τη σβάστικα στο μπράτσο την ώρα που χαιρετά ναζιστικά στο γερμανικό νεκροταφείο... 

Όσο για τα περί παγανιστικών τελετών από μέλη της Χρυσής Αυγής; Χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία όπου ο Ηλίας Κασιδιάρης με τη συντροφιά μασκοφόρων μελών της οργάνωσης κρατώντας τη ναζιστική σημαία γιόρτασαν την έναρξη του θερινού ηλιοστασίου.

Δείτε παρακάτω...


















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης