Επεισόδια ξέσπασαν ξανά στη Θεσσαλονίκη μεταξύ κουκουλοφόρων και δυνάμεων των ΜΑΤ, έξω από το ΑΠΘ, μετά την πορεία αντιεξουσιαστών κατά του νέου ποινικού κώδικα. Λίγο μετά τις 21:00, οι κουκουλοφόροι αποχώρησαν και η οδός Εθνικής Άμυνης δόθηκε στην κυκλοφορόα.
Νωρίτερα, κουκουλοφόροι έβαλαν φωτιά σε κάδο επί της οδού Εθνικής Αμύνης και στη συνέχεια πέταξαν μολότοφ και πέτρες προς τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες απάντησαν με χειροβομβίδες κρότου λάμψης και χρήση χημικών.
Οι κουκουλοφόροι απωθήθηκαν από τις δυνάμεις των ΜΑΤ εντός του campus του ΑΠΘ.
Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα το μεσημέρι σημειώθηκαν επεισόδια μικρής έκτασης, ξανά στο ΑΠΘ, μετά την πορεία κατά των μη κρατικών πανεπιστημίων.
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.