Στο αρχείο η υπόθεση βιασμού της Γεωργίας Μπίκα από τον Άρειο Πάγο

Στο αρχείο η υπόθεση βιασμού της Γεωργίας Μπίκα από τον Άρειο Πάγο

Η καταγγέλουσα πάντως σύμφωνα με δηλώσεις της, φαίνεται αποφασισμένη, μετά την εξάντληση όλων των εγχώριων ένδικων μέσων, να προσφύγει και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο

mpika_areios_pagos__4_
Απορρίφθηκε η αίτηση αναίρεσης του απαλλακτικού βουλεύματος για την υπόθεση βιασμού της Γεωργίας Μπίκα, από τον Άρειο Πάγο.

Ο αρμόδιος εισαγγελέας του ανώτατου δικαστηρίου ζήτησε την αρχειοθέτηση της δικογραφίας. Την αναίρεση του βουλεύματος του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών με το οποίο απαλλάχθηκε ο 27χρονος γόνος εύπορης οικογένειας ζήτησε η πλευρά της 24χρονης η οποία κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού.

Το περιστατικό φέρεται ότι πραγματοποιήθηκε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με δικαστική πηγή, ο αντιεισαγγελέας Αρείου Πάγου Αχιλλέας Ζήσης απέρριψε την αίτηση αναιρεσης, αναπτύσσοντας εκτενές σκεπτικό . Έκρινε ότι ορθώς απαλλάχθηκε, από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ο 27χρονος κατηγορούμενος για “γενετήσιες πράξεις χωρίς τη συναίνεση του θύματος αρχειοθέτηση της δικογραφίας.

Η καταγγέλουσα πάντως σύμφωνα με δηλώσεις της, φαίνεται αποφασισμένη, μετά την εξάντληση όλων των εγχώριων ένδικων μέσων, να προσφύγει και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

Πηγή: www.grtimes.gr 

Ειδήσεις σήμερα:

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο Τζακ Μπλακ έβγαλε τραγούδι... on stage για τον Greek Freak


Ο Χρήστος Βασιλόπουλος ψάχνει μέσω αγγελίας ηθοποιούς αλλά τζάμπα!


Ο δημοσιογράφος Θάνος Δημάδης χώρισε με τον σύζυγό του


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης