Συνθήματα έξω από καφέ-μπαρ της παραλιακής στη Θεσσαλονίκη φωνάζουν διαδηλωτές με αφορμή την υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας σε σουίτα ξενοδοχείου της πόλης.
«Με την Γεωργία είμαστε μαζί, στον δι@@@ο να στείλουνε τον κάθε βιαστή», φωνάζουν μεταξύ άλλων διαδηλωτές που πραγματοποιούν πορεία κατά της έμφυλης βίας.
Μπροστά στην είσοδο του καταστήματος έχουν γράψει με σπρέι «αδερφή μου εγώ σε πιστεύω».
Παρατείνεται, στο μεταξύ, το θρίλερ με την υπόθεση βιασμούτης 24χρονης Γεωργίας Μπίκασε σουίτα γνωστού ξενοδοχείου στην παραλία της Θεσσαλονίκηςτην παραμονή της Πρωτοχρονιάς.
Και αυτό, καθώς τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεωντης 24χρονης δεν θα παραδοθούν σήμερα στην ανακρίτρια, αλλά -πιθανότατα- την προσεχή Δευτέρα. Ο φάκελος με τα ευρήματα αναμενόταν να παραδοθεί σήμερα, αλλά, σύμφωνα με το makthes.gr, άργησε να σταλεί το e-mail στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του ΑΠΘ με τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν στην Ελβετία.
Τα αποτελέσματα από τη Βέρνη αναμένεται να σταλούν μέσα στις επόμενες ώρες και το τελικό πόρισμα θα συμπεριλαμβάνει και τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων που διενεργήθηκαν στο ΑΠΘ. Ένα τελικό πόρισμα που, λόγω του Σαββατοκύριακου που μεσολαβεί, θα παραδοθεί τη Δευτέρα.
Ο Γενικός διευθυντής της DigiCar, Δημήτρης Δαλιάνης, μας εξηγεί πώς η εταιρεία επιταχύνει τη μετάβαση επιχειρήσεων και ιδιωτών στην ηλεκτροκίνηση, με ευέλικτες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες leasing ηλεκτρικών οχημάτων
Αυτά τα Χριστούγεννα τα Max Stores σε καλούν να ανακαλύψεις όμορφα δώρα, μοναδικά στολίδια, προσεγμένα διακοσμητικά, άπειρες ιδέες και εκατοντάδες παιχνίδια για όλα τα αγαπημένα σου πρόσωπα.
Μέσα από κάθε δράση της, η ΔΩΔΩΝΗ ενισχύει τις τοπικές κοινωνίες και υιοθετεί πρακτικές που σέβονται τον άνθρωπο και το περιβάλλον - Τι δείχνουν τα στοιχεία της Έκθεσης Βιώσιμης Ανάπτυξης 2024 για τις επιδόσεις της.