Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Δεν έχει παραδοθεί ακόμα το πόρισμα των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης
Πάει για Δευτέρα, όπως όλα δείχνουν, η παράδοσή του - Το πόρισμα θα περιλαμβάνει τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων που διενεργήθηκαν τόσο στο ΑΠΘ όσο και στην Ελβετία
Δεν έχει παραδοθεί ακόμα στην ανακρίτρια το πόρισμα του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του ΑΠΘ με τα ευρήματα των τοξικολογικών εξετάσεων στην υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα, στη Θεσσαλονίκη.
Πάντως, σύμφωνα με το ThessToday, ακόμη και αν το πολυαναμενόμενο e-mail σταλεί σήμερα το απόγευμα από Ελβετία, οι αρμόδιοι θα καταθέσουν το πόρισμα στο γραφείο της ανακρίτριας τη Δευτέρα το πρωί, καθώς απαιτείται ένα εύλογο χρονικό διάστημα προκειμένου να ενσωματωθεί στα ευρήματα του ελληνικού εργαστηρίου και να συνταχθεί η τελική έκθεση.
Το πόρισμα θα περιλαμβάνει τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων που διενεργήθηκαν τόσο στο ΑΠΘ όσο και στην Ελβετία.
Από τα παραπάνω αποτελέσματα θα κριθεί και η περαιτέρω εξέλιξη της ανακριτικής έρευνας για την υπόθεση.
Οι δικαστικές αρχές έχουν ήδη ενημερωθεί για τα αποτελέσματα του εργαστηριακού ελέγχου από την ιατροδικαστική του Αριστοτελείου. Το τελικό πόρισμα όμως θα παραδοθεί μόλις φτάσουν και τα αποτελέσματα από το εργαστήριο της Ελβετίας όπου θα διευκρινίζεται και η ποσότητα αλκοόλ στον οργανισμό της κοπέλας.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.