Αγωνία στο Ηράκλειο Κρήτης: Συνεχίζονται οι έρευνες για το ζευγάρι που αγνοείται - Δεν βρέθηκε η βάρκα

Αγωνία στο Ηράκλειο Κρήτης: Συνεχίζονται οι έρευνες για το ζευγάρι που αγνοείται - Δεν βρέθηκε η βάρκα

Οι δύο αγνοούμενοι είναι ένας 46χρονος από την περιοχή της Μεσαράς, ο οποίος διαμένει μόνιμα στη Γερμανία και μία 39χρονη Γερμανίδα φίλη του

limeniko12
Με εντατικό ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του ζευγαριού που αγνοείται από το μεσημέρι του Σαββάτου στην Κρήτη. Οι δύο αγνοούμενοι εξαφανίστηκαν στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά των Καλών Λιμένων. Οι δυο τους είχαν νοικιάσει βάρκα από την περιοχή Λέντα Ηρακλείου.

Οι δύο αγνοούμενοι είναι ένας 46χρονος από την περιοχή της Μεσαράς, ο οποίος διαμένει μόνιμα στη Γερμανία και μία 39χρονη Γερμανίδα φίλη του.

Πολίτες αλλά και μοναχοί της Μονής Κουδουμά, διέκριναν την αναποδογυρισμένη βάρκα, οπότε και κινητοποιήθηκαν οι αρχές και στήθηκε επιχείρηση εντοπισμού των δύο αγνοουμένων.

Σύμφωνα με το Creta24.gr, στην επιχείρηση στην Κρήτη για των εντοπισμό των δύο αγνοούμενων συνδράμουν περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος αλιευτικά σκάφη της περιοχής, ενώ από αέρος επιχειρεί ελικόπτερο super puma.

Ωστόσο, παρά τις πληροφορίες που ήθελαν τη βάρκα να έχει βρεθεί αναποδογυρισμένη, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανένα ίχνος της. Μάρτυρας ανέφερε στο λιμενικό ότι είδε το Σάββατο τη βάρκα αλλά όχι αναποδογυρισμένη. Σημειώνεται πως στο σημείο από χθες επικρατεί θαλασσοταραχή λόγω ισχυρών ανέμων.

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης δήλωσε πως ζευγάρι νοίκιασε τη βάρκα λίγο μετά τις 11 το πρωί του Σαββάτου και θα έπρεπε να την επιστρέψει στις 4:30 το απόγευμα. Ο ίδιος σημείωσε πως το λιμενικό επικοινώνησε μαζί του και ζήτησε το στίγμα της βάρκας, το οποίο ωστόσο έχει χαθεί και αυτό.

Κλείσιμο
Το πρωί της Κυριακής έγινε γνωστό πως ένας άνδρας εντοπίστηκε νεκρός στη θαλάσσια περιοχή Αμμουδαρά του Ηρακλείου. Πρόκειται για έναν άνδρα 30 ετών, κωφάλαλο, που γλίστρησε στην κυριολεξία μέσα από τα χέρια του ναυαγοσώστη το πρωί του Σαββάτου και έκτοτε αγνοούνταν. Το άψυχο σώμα του εντοπίστηκε σε κοντινή σχετικά απόσταση από το σημείο που χάθηκε.

Ειδήσεις σήμερα

Έγκλημα στη Φολέγανδρο: Προσπάθησε να αποφύγει την ανάκριση ο δολοφόνος - Ζητούσε να εξεταστεί σε ψυχιατρείο

Κύπρος: Η τουρκοποίηση της Αμμοχώστου από τον Ερντογάν

Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Δεν κρύβονται πια - Το «καυτό» φιλί στο Instagram της Λατίνας σταρ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης