Λιβερία: «Πράσινο φως» από Ομπάμα για το πειραματικό φάρμακο για τον Έμπολα
Οι δόσεις του πειραματικού φαρμάκου θα πρέπει να παραδοθούν από έναν εμπειρογνώμονα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας αυτή την εβδομάδα
Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Μπαράκ Ομπάμα και ο αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων έχει εγκρίνει το αίτημα της κυβέρνησης της Λιβερίας για την αποστολή δειγμάτων ενός πειραματικού φαρμάκου για την βοήθεια της θεραπείας λιβεριανών γιατρών που έχουν μολυνθεί με τον ιό Έμπολα, ανέφερε σήμερα ανακοίνωση της προεδρίας της Λιβερίας.
Η ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της προεδρίας στη Μονρόβια αναφέρει ότι τα πειραματικά φάρμακα θα παραδοθούν στη χώρα της Δυτικής Αφρικής αυτή την εβδομάδα από έναν εκπρόσωπο της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών μετά από σχετική έκκληση προς τον πρόεδρο Ομπάμα που απηύθυνε την περασμένη Παρασκευή η πρόεδρος της Λιβερίας, Έλεν Τζόνσον Σίρλιφ.
Αλλά και η Μάργκαρετ Τσαν επικεφαλής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, έχει επίσης εγκρίνει την αποστολή επιπλέον δόσεων του πειραματικού φαρμάκου στη Λιβερία για να στηρίξει την αγωγή των προσβεβλημένων γιατρών ανέφερε η ίδια ανακοίνωση. Οι δόσεις του πειραματικού φαρμάκου θα πρέπει να παραδοθούν από έναν εμπειρογνώμονα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας αυτή την εβδομάδα.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους