Στον πρωθυπουργό της Ν. Ν. Ουαλίας ο Έλληνας πρόξενος
Η Νέα Νότια Ουαλία, η μεγαλύτερη πολιτεία της Αυστραλίας, προσβλέπει σε ακόμα στενότερη συνεργασία με την Ελλάδα με την οποία διατηρεί άριστες σχέσεις
Αυτό τόνισε ο πρωθυπουργός της, Μπάρι Ο' Φάρελ ο οποίος δέχθηκε για πρώτη φορά επισήμως στο γραφείο του, τον νέο γενικό πρόξενο της Ελλάδας Δρ. Σταύρο Κυρίμη.
Ο κ. Ο' Φάρελ αφού καλωσόρισε τον Δρ. Κυρίμη στο Σίδνεϊ δήλωσε ότι επιδιώκει να συνεργαστεί μαζί του πάνω σε όλα τα θέματα που αφορούν στην ομογένεια της Νέας Νότιας Ουαλίας.
Η Uber δεν είναι απλώς μια εφαρμογή, είναι τρόπος ζωής που εξελίσσεται μαζί μας, σε κάθε ηλικία, κάθε στιγμή, για κάθε ανάγκη. Δεν μιλάμε απλά για νέες υπηρεσίες, αλλά για διευκολύνσεις που απελευθερώνουν χρόνο.
Η Χριστουγεννιάτικη συλλογή της Oxford Company προτείνει κομμάτια με χαρακτήρα, υψηλής ποιότητας υλικά και γραμμές που παραμένουν πάντα στη μόδα, για δώρα που διαρκούν.