Σύλληψη για στημένα σε πρώην παίκτη του Άρη και της Καλλονής!
Ο Γιόναν Γκαρθία, που έχει θητεύσει στον Άρη και την Καλλονή, συνελήφθη την Δευτέρα ως ένας εκ των... εγκεφάλων κυκλώματος στημένων αγώνων στην Γ' κατηγορία Ισπανίας!
Είκοσι τέσσερα άτομα συνελήφθησαν την Δευτέρα στη Βαρκελώνη, την Αλμπαθέτε και την Μπανταχόθ για εμπλοκή τους σε κύκλωμα στημένων ματς στην τρίτη ισπανική κατηγορία. Η υπόθεση αφορά αγώνες της τρέχουσας περιόδου αλλά και περσινούς.
Η έρευνα διεξήχθη υπό την ισπανική Αστυνομία σε συνεργασία με την Αντιτρομοκρατική της χώρας της Ιβηρικής και την Europol. Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι ο 35χρονος Βάσκος μέσος, Γιόναν Γκαρθία, ο οποίος το 2007 ήταν στον Άρη και την σεζόν 2013-2014 στην Καλλονή.
Ο Γκαρθία που έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση συνελήφθη στην καταλανική πόλη, Αρχεντόνα και θεωρείται ως ένας εκ των δύο... εγκεφάλων του κυκλώματος! Ήταν εκείνος που ως βασική του... αποστολή είχε τον χρηματισμό των διαιτητών.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.
Με περισσότερες από 15 αναχωρήσεις καθημερινά, ταξιδεύεις γρήγορα και άνετα από τον Πειραιά προς Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες, Ερμιόνη και Πόρτο Χέλι