Ο Ματ Λοτζέσκι συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα της Πέμπτης με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη - Στη 14άδα και ο Παπανικολάου, για ψυχολογικούς λόγους
Με… πανστρατιά πηγαίνει ο Ολυμπιακός στη Μαδρίτη για το κρίσιμο παιχνίδι της Πέμπτης με τη Ρεάλ για την πέμπτη αγωνιστική του Top 16.
Ο Ματ Λοτζέσκι, που εδώ και λίγες μέρες προπονείται κανονικά έχοντας ξεπεράσει πλήρως τον μυϊκό του τραυματισμό, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, ενώ σε αυτή είναι-για ψυχολογικούς λόγος καθώς δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής-και ο Κώστας Παπανικολάου.
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος επέλεξε να πάρει μαζί του 14 παίκτες, καθώς την αποστολή ακολουθεί και ο Μιχάλης Τσαϊρέλης, που όμως λογικά θα μείνει εκτός για να «χωρέσει» ο Λοτζέσκι.
Με το νέο πρόγραμμα my K, η Κωτσόβολος διευρύνει τη σχέση με τον πελάτη πέρα από τη στιγμή της αγοράς, συνδυάζοντας αποκλειστικές προσφορές, υπηρεσίες και επιλογές εξυπηρέτησης που ανταποκρίνονται σε διαφορετικές ανάγκες.