Στον «αέρα» ο Αμπντούν

Στον «αέρα» ο Αμπντούν

Αβέβαιο το μέλλον του Τζαμέλ Αμπντούν στη Βέροια μετά και το επεισόδιο με τον Γιώργο Γεωργιάδη

Στον «αέρα» ο Αμπντούν
Όλα είναι ανοιχτά για το μέλλον του Τζαμέλ Αμπντούν στη Βέροια, ενώ ο 29χρονος ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε μόλις το περασμένο καλοκαίρι. 

Στην ομάδα της Ημαθίας επικρατεί έντονη δυσαρέσκεια για τον παίκτη, κυρίως λόγω της συμπεριφοράς του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, όπως αναφέρεται στη «Live Sport». Ο πρώην παίκτης των «ερυθρόλευκων» αντικαταστάθηκε στο 75’ από τον Γιώργο Γεωργιάδη και τη θέση του πήρε ο Μερεμπασβίλι. 

Κλείσιμο
Κατά την αποχώρηση του από τον αγωνιστικό χώρο είχε έντονο φραστικό επεισόδιο με τον 42χρονο τεχνικό και όπως αναφέρεται στο συγκεκριμένο δημοσίευμα υπήρξε συνέχεια και στα αποδυτήρια. Ο ισχυρός άνδρας της «βασίλισσας» του Βορρά έχει ενημερωθεί για τα όσα συνέβησαν και γι’ αυτό κλήθηκε σε απολογία ο παίκτης. 

Παράλληλα, δεν έχουν μείνει ικανοποιημένοι στη Βέροια και από την απόδοση του, καθώς αποκτήθηκε για να γίνει ο ηγέτης της ομάδας και δεν έχουν δει όσα περίμεναν. Τη Δευτέρα ο παίκτης δεν ακολούθησε το πρόγραμμα των συμπαικτών του, καθώς δέχθηκε ένα χτύπημα στο ματς με του Σαββάτου και ακολούθησε ατομικό. Μάλιστα, στελέχη της διοίκησης μίλησαν μαζί του στο περιθώριο της προπόνησης. 

Πηγή: www.sport-fm.gr 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης