Στον 13ο γύρο του ρωσικού Grand Prix ο Ρομάν Γκροζάν έχασε τον έλεγχο της Lotus του και κατέληξε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στις μπαριέρε - Σώος και αβλαβής ο πιλότος
Μετά τον Κάρλος Σάινθ στον τρίτο γύρο ελεύθερων δοκιμών, ένα ακόμη ατύχημα συνέβη στην πίστα του Σότσι. Στον 13ο γύρο του ρωσικού Grand Prix ο Ρομάν Γκροζάν έχασε τον έλεγχο της Lotus του και κατέληξε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στις μπαριέρες.
Το μονοθέσιο καταστράφηκε, με τον πιλότο-ευτυχώς-να βγαίνει σώος και αβλαβής, αλλά εμφανώς τρομαγμένος από τα συντρίμμια. Ασφαλώς ο αγώνας γι’ αυτόν έλαβε άδοξα τέλος, ενώ υψώθηκε κόκκινη σημαία και επιστρατεύτηκε το αυτοκίνητο ασφαλείας για να καθαριστεί η πίστα.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.