Πράσινος, ευτυχής κι ευγνώμων ο Φελντέιν

Πράσινος, ευτυχής κι ευγνώμων ο Φελντέιν

«Ευγνώμων που ανήκω σε μια από τις πιο ιστορικές ομάδες στον κόσμο. Ανυπομονώ να πιάσω δουλειά», δήλωσε ο 27χρονος σούτινγκ γκαρντ

Πράσινος, ευτυχής κι ευγνώμων ο Φελντέιν
Ολοκληρώθηκε το ρόστερ του Παναθηναϊκού με τον Τζέιμς Φελντέιν. Η δεδομένη από χθες ξημερώματα συμφωνία με τον 27χρονο σούτινγκ γκαρντ επισημοποιήθηκε από την ΚΑΕ το μεσημέρι της Τετάρτης. Ο γεννημένος στη Νέα Υόρκη, αλλά διεθνής με τη Δομινικανή Δημοκρατία άσος, δήλωσε χαρούμενος κι ευγνώμων που εντάχθηκε στο «τριφύλλι», ενώ πρόσθεσε πως αδημονεί να ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα. 

Πάντως αυτό δεν θα γίνει νωρίτερα από τα μέσα Σεπτεμβρίου, καθώς από τις 31/8 μέχρι τις 12/9 θα συμμετέχει με την εθνική του ομάδα στους Παναμερικανικούς Αγώνες του Μεξικού, διεκδικώντας ένα μετάλλιο, αλλά και την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. 

Κλείσιμο
Πρόκειται για έναν παίκτη θα προσδώσει το απρόβλεπτο στοιχείο στο σκορ του «τριφυλλιού». Ο 27χρονος Δομινικανός άσος θεωρείται ικανός σκόρερ και δημιουργός, αξιοπρεπής αμυντικός (έχει τα αθλητικά προσόντα, όμως δεν είναι πάντα τακτικά σωστός), αλλά του λείπει η εμπειρία σε τοπ επίπεδο, καθώς θα παίξει για πρώτη φορά στην Ευρωλίγκα. 

Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης