Ματσάρα και μοιρασιά στην Τρίπολη (1-1). Ο Αστέρας άργησε να ξυπνήσει -είχε δοκάρι στο 90+3'- και είδε τον Παναιτωλικό να του βάζει για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν μπλόκο στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».
UPD:
Χωρίς νικητή, 1-1, έληξε η αναμέτρηση του Αστέρα απέναντι στον Παναιτωλικό. Οι δύο ομάδες, είχαν από ένα ημίχρονο στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», όμως θεωρητικά κερδισμένοι είναι οι φιλοξενούμενοι, αφού εκτός από το απόλυτο που «έσπασαν» για τους Αρκάδες, έβαλαν και έναν σημαντικό βαθμό ψυχολογίας στο… σακούλι.
Η ομάδα του Βεργέτη άνοιξε το σκορ στην πρώτη της τελική εντός εστίας με κεφαλιά του Μπαράλες στο 26’. Οι Αγρινιώτες αντέδρασαν σωστά και απάντησαν με τον ίδιο τρόπο με τον Μορένο στο 35ο λεπτό.
Τεράστια ευκαιρία για τον Αστέρα να πάρει το ματς στο 90+3’ όμως η μπάλα δεν έκανε το χατίρι στον Ρόλε, που είδε το δυνατό σουτ που επιχείρησε να τραντάζει το δοκάρι του Ράφαελ.
Η σειρά Nature’s Promise, αποκλειστικά στα ΑΒ Βασιλόπουλος, συνδυάζει ποιότητα, φυσικά συστατικά και πλούσια γεύση, με περισσότερες από 140 επιλογές για κάθε ώρα της ημέρας.