Θεός... Ντιέγο, Τσέλσι 4x4!

Θεός... Ντιέγο, Τσέλσι 4x4!

Με τον Ντιέγο Κόστα να κάνει χατ τρικ, η Τσέλσι νίκησε με ανατροπή 4-2 την Σουόνσι, είναι μόνη πρώτη στην Premier League και μοναδική που έχει το απόλυτο. Ντεμπούτο Σαμαρά με Μπρομ.

Θεός... Ντιέγο, Τσέλσι 4x4!
Σε ένα εξαιρετικό ματς στο «Στάμφορντ Μπριτζ», το σύνολο του Ζοσέ Μουρίνιο πήρε το ντέρμπι των... πρωτοπόρων επικρατώντας 4-2 της Σουόνσι, η οποία προηγήθηκε και σχεδόν όλο το πρώτο μέρος ήταν καλύτερη. Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Ντιέγο Κόστα, ο οποίος σκόραρε για τέταρτη σερί αγωνιστική στην Premier League, κάτι που κάνει παίκτης των Μπλε για πρώτη φορά στην ιστορία του κλαμπ, ενώ παράλληλα έφτασε τα 7 γκολ σε 4 αγώνες. Γκολ στο ντεμπούτο για τον Γάλλο επιθετικό της Τσέλσι, Λοΐκ Ρεμί, που έβαλε το τέταρτο. Τις έξι ασίστ έφτασε ο Σεσκ Φάμπρεγας, που έφτιαξε τα δύο πρώτα τέρματα.

Με το «καλημέρα» στο ματς φάνηκε ότι η Σουόνσι θα προσπαθούσε να κάνει το παιχνίδι της χωρίς φόβο. Στο 3' μετά τη σέντρα του Ντάιερ ο Ράουτλετζ με βολέ έστειλε τη μπάλα άουτ και στο 11' μετά από γύρισμα του Τέιλορ από αριστερά ο Τέρι έκανε προβολή στα δίχτυα του Κουρτουά (0-1). Οι φιλοξενούμενοι πήραν αυτοπεποίθηση, δεν κλείστηκαν και εκμεταλλευόμενοι τα προβλήματα στην άμυνα των Μπλε απειλούσαν συχνά. Το σουτ του Γκομίς έφυγε άουτ (14') και το φοβερό σουτ του Ράουτλετζ πέρασε μόλις έξω από το παραθυράκι (19') και η Σουόνσι μπορούσε να κρατάει με χαρακτηριστική άνεση τη μπάλα και να έχει την κατοχή στο 30'

Κλείσιμο

Διάβασε περισσότερα εδώ 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης