Αυτούς αντιμετωπίζει η ΑΕΚ

Αυτούς αντιμετωπίζει η ΑΕΚ

Στον έκτο όμιλο της Football League 2 κληρώθηκε η ΑΕΚ. Με Πανναξιακό και τέσσερις ομάδες από την Κρήτη τα μοναδικά της «ταξίδια» εκτός Αττικής. Στις 22/9 η σέντρα στο πρωτάθλημα

Σε τροφική καραντίνα για μια διετία η Δράμα!
Αυτούς αντιμετωπίζει η ΑΕΚ
Πλέον η ΑΕΚ δεν βαδίζει στο… άγνωστο. Από την κλήρωση που έγινε το μεσημέρι στη Φλώρινα προέκυψαν οι 14 αντίπαλοί της στον έκτο όμιλο της Football League 2.

Στον όμιλο της «Ένωσης» υπάρχουν τέσσερις ομάδες από την Κρήτη, Άγιος Νικόλαος, Ερμής Ζωνιανών, Ηρόδοτος και ΠΑΟ Κρουσσώνα, ενώ από τις Κυκλάδες κληρώθηκε ο Πανναξιακός. Οι ομάδες της Αττικής είναι οι Θύελλα Ραφήνας, Περαμαϊκός, Αιγάλεω, Κηφισιά, Ηλυσιακός, Περιστέρι, Μανδραϊκός, Αστέρας Βάρης, Τριγλία Ραφήνας και Θύελλα.

Κλείσιμο
Το πρωτάθλημα της τρίτης Εθνικής, που περιλαμβάνει 28 αγωνιστικές, αρχίζει στις 22 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνεται στις 25 Μαΐου. Στη Football League προβιβάζονται οι πρώτοι κάθε ομίλου. Από τους ομίλους με 16 ομάδες (1,2,4) θα πέσουν 8, από τον 3ο και τον 6ο θα πέσουν 7 και από τον 5ο θα πέσουν 8.

Θα ακολουθήσει η κλήρωση για τον καταρτισμό του προγράμματος, όπως και για το Κύπελλο Γ΄Εθνικής. Θα διεξάγεται ένα... μίνι τουρνουά σε κάθε όμιλο. Οι πρώτοι του κάθε ομίλου, μαζί με δύο από τους φιναλίστ του κάθε τελικού των ομίλων που θα προκύψουν από κλήρωση, θα αποτελέσουν την οχτάδα των προημιτελικών. Όλη η διοργάνωση περιλαμβάνει μονούς αγώνες, εκτός από τα ημιτελικά που θα έχει διπλές αναμετρήσεις.

Διαβάστε περισσότερα: www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης