Δεν είναι μόνο η πρεμιέρα…

Δεν είναι μόνο η πρεμιέρα…

Την μεταγραφή του Μπονγκ ολοκληρώνει σήμερα ο Ολυμπιακός, ο οποίος παραχωρεί τον Χολέμπας. Σε πρώτο πλάνο ο Γιαταμπαρέ, όμως αν δεν προχωρήσει η περίπτωσή του μπορεί να προκύψει άλλη λύση.

Δεν είναι μόνο η πρεμιέρα…
Στη μάχη για την κατάκτηση του 41ου πρωταθλήματος της ιστορίας του ρίχνεται σήμερα ο Ολυμπιακός κόντρα στη Καλλονή, όμως οι ιθύνοντες του συλλόγου έχουν και άλλα θέματα να ασχοληθούν μέσα στην ημέρα.

Συζητήσεις με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, μία προσθήκη στο υπάρχον ρόστερ και μία αποχώρηση.

Κλείσιμο
Από τα ξημερώματα βρίσκεται στην Αθήνα ο Γκαετάν Μπονγκ, ο οποίος σήμερα θα έχει τις τελευταίες συζητήσεις με τους Πειραιώτες για την υπογραφή του συμβολαίου του.

Ο Καμερουνέζος μπακ θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει για τα επόμενα τρία (ή τέσσερα) χρόνια. Το κόστος της μεταγραφής του θα αγγίξει το 1 εκατ. ευρώ για την Βαλενσιέν.

Την ίδια ώρα, ο Χοσέ Χολέμπας αναμένεται να σύντομα να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα.

Προφανώς στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο ήθελαν να είναι σίγουροι για την απόκτηση του αντικαταστάτη του και στη συνέχεια να προχωρήσουν τις συζητήσεις με την Μπεσίκτας για την παραχώρησή του.

Ο Ολυμπιακός θα εισπράξει περισσότερα από 2 εκατ. ευρώ για την μεταγραφή του διεθνούς μπακ, ο οποίος το αργότερο μέχρι αύριο θα μεταβεί στη Κωνσταντινούπολη για να κλείσει θετικά η υπόθεσή του. Λογικά δεν θα είναι στην τελική 18άδα για τον αγώνα με την Καλλονή.

Παράλληλα, οι Πειραιώτες συνεχίζουν τις συζητήσεις για την απόκτηση του Γιαταμπαρέ, ενώ παράλληλα εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις για να είναι έτοιμοι στην περίπτωση που «ναυαγήσει» η μεταγραφή.

Αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες να ντυθεί στα ερυθρόλευκα ο διεθνής χαφ από το Μάλι είναι αυξημένες, όμως ακόμη οι επαφές δεν έχουν φτάσει στο τελικό στάδιό τους.

Σημαντικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις παίζει η παρουσία του Πιέρ Ισά, ο οποίος διατηρεί άριστες επαφές με τη διοίκηση του γαλλικού συλλόγου, και η επιθυμία του παίκτη είναι να έρθει στην Ελλάδα και να αγωνιστεί στο Champions League.

Την ίδια στιγμή, στον Πειραιά εξετάζουν και άλλες λύσεις. Πρόκειται για τον Ενό του Αγιαξ, έχει προταθεί ο Φρίμπονγκ με τη μορφή δανεισμού από την Αρσεναλ, όπως και ο Απόνιο που έχει μείνει ελεύθερος από τη Σαραγόσα. Ένα άλλο όνομα που έχει ακουστεί είναι αυτό του Ντε Φουρ, του Βέλγου μέσου που φέρεται να παραχωρείται από την Πόρτο και είναι μία «αλμυρή» περίπτωση.

Όσον αφορά τον Βάλτερ Γκαργκάνο, οι συζητήσεις με την Πάρμα δεν προχώρησαν και σύμφωνα με τους Ιταλούς είναι οριστικό το «ναυάγιο». Κάποια στιγμή είχε μιλήσει με την Μπενφίκα, αλλά και αυτή η περίπτωση δεν προχώρησε, το ίδιο και ορισμένες κρούσεις από Ισπανία. Παραμένει στη Νάπολι και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Πηγή: www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης