Ανήμερα των Θεοφανείων είχε συλληφθεί ο 32χρονος Έλληνας ιερόσυλος που είχε διαρρήξει τρία παρεκκλήσια στο κέντρο της πόλης της Χίου, αλλά αφέθηκε ελεύθερος μετά την άσκηση δίωξης σε βάρος του. Μέσα σε 18 ημέρες, όμως, συνελήφθη και πάλι για την διάρρηξη ενός καταστήματος!
Τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης ο δράστης είχε παραβιάσει την είσοδο του καταστήματος και είχε αρπάξει 350 ευρώ από την ταμειακή μηχανή. Η διάρρηξη εξιχνιάστηκε την Τρίτη από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και ο 32χρονος παραπέμφθηκε για μια ακόμη φορά στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χίου.
Την προηγούμενη φορά, ο 32χρονος είχε παραβιάσει μέσα στο διήμερο 26 και 27 Δεκεμβρίου τις εισόδους από τα εκκλησάκια του Αγίου Νικολάου, του Αγίου Σπυρίδων και της Παναγίας Μαγαζιώτισσας και είχε αρπάξει συνολικά από τα παγκάρια γύρω στα 200 ευρώ. Όμως, τα ίχνη που άφησε οδήγησαν στην ταυτοποίησή του και οι άνδρες της Ασφάλειας τον συνέλαβαν.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.