Άδειασαν τρεις αποθήκες σε διάφορες περιοχές της Κέρκυρας, τα μέλη μιας σπείρας Ελλήνων διαρρηκτών που εξαρθρώθηκε μετά από έρευνες των αστυνομικών της Ασφαλείας. Μαζί με τους τρεις δράστες, κατηγορούνται και τρεις κλεπταποδόχοι που αγόραζαν τα κλοπιμαία.
Οι κλοπές έγιναν από το πρωί της περασμένης Πέμπτης ως το βράδυ της Κυριακής με λεία γεωργικά μηχανήματα και εργαλεία. Οι τρεις νεαροί ηλικίας 19, 20 και 24 χρόνων που τα άρπαξαν, εντοπίστηκαν τη στιγμή που πήγαιναν να πουλήσουν μέρος από τα κλοπιμαία σε έναν 40χρονο Έλληνα. Ήδη, είχαν πουλήσει τη λεία τους από τις προηγούμενες κλοπές σε άλλους δυο κλεπταποδόχους ηλικίας 47 και 51 χρόνων.
Μόνο ο 40χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας κατηγορούμενος για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος, καθώς οι άλλοι δυο που αντιμετωπίζουν την ίδια κατηγορία δεν συνελήφθησαν ελλείψει αυτοφώρου. Μαζί του παραπέμφθηκαν οι τρεις δράστες με την κατηγορία των διακεκριμένων κλοπών. Το μεγαλύτερο μέρος όσων έκλεψαν βρέθηκε κατά τη διάρκεια των ερευνών και επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Νέες σειρές, μεγάλες κινηματογραφικές επιστροφές, podcasts που μας βάζουν στα παρασκήνια αγαπημένων ιστοριών και, φυσικά, τα 78α Emmy Awards συνθέτουν έναν Σεπτέμβριο γεμάτο επιλογές στο Vodafone TV