Η Πυροσβεστική έχει εκδώσει οδηγίες και καλεί τους πολίτες να λάβουν μέτρα αντιμετώπισης των έντονων καιρικών φαινομένων, αποφεύγοντας άσκοπες μετακινήσεις
Χαμηλές θερμοκρασίες, χιονόπτωση και καταιγίδες προβλέπει για σήμερα και τις επόμενες μέρες η Κυπριακή Μετεωρολογική Υπηρεσία. Αναμένονται ισχυροί άνεμοι 6-8 μποφόρ ενώ πολλοί δρόμοι στα ορεινά θα παραμείνουν κλειστοί λόγω χιονόπτωσης και παγετού.
Η Πυροσβεστική έχει εκδώσει οδηγίες και καλεί τους πολίτες να λάβουν μέτρα αντιμετώπισης των έντονων καιρικών φαινομένων, αποφεύγοντας άσκοπες μετακινήσεις.
Τις νυχτερινές ώρες η θερμοκρασία στη Λευκωσία αναμένεται να αγγίξει του 0 βαθμούς Κελσίου.
Με το νέο πρόγραμμα my K, η Κωτσόβολος διευρύνει τη σχέση με τον πελάτη πέρα από τη στιγμή της αγοράς, συνδυάζοντας αποκλειστικές προσφορές, υπηρεσίες και επιλογές εξυπηρέτησης που ανταποκρίνονται σε διαφορετικές ανάγκες.