Γιάννενα: Μετέφερε λαθρομετανάστες, είχε χασισοφυτεία και κατηγορείται για κλοπές!

Γιάννενα: Μετέφερε λαθρομετανάστες, είχε χασισοφυτεία και κατηγορείται για κλοπές!

Ο… πολυάσχολος δράστης συνελήφθη μαζί με τους δυο Αλβανούς ηλικίας 30 και 35 χρόνων που κατηγορούνται για παράνομη είσοδο στη χώρα 

Γιάννενα: Μετέφερε λαθρομετανάστες, είχε χασισοφυτεία και κατηγορείται για κλοπές!
Και τα αυγά και τα καλάθια έχασε ένας 50χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Ασφάλειας στο 1ο χιλιόμετρο της Περιφερειακής οδού των Ιωαννίνων, όταν διαπιστώθηκε ότι μετέφερε με το Ι.Χ. αυτοκίνητό του δύο παράνομους μετανάστες από την Αλβανία.

Όπως αποκαλύφθηκε από την έρευνα στο όχημα και το σπίτι του, αυτή δεν ήταν η μοναδική παράνομη δραστηριότητά του. Στο αυτοκίνητο που κατασχέθηκε βρέθηκαν διάφορα εργαλεία και κοσμήματα τα οποία αποτελούν προϊόντα κλοπής και κατασχέθηκαν για να επιστραφούν στον ιδιοκτήτη τους. Αλλά και στην αυλή του σπιτιού του 50χρονου βρέθηκε μια… χασισοφυτεία από εννέα δενδρύλλια που έφταναν σε ύψος τα 2,50 μέτρα, καθώς και ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 62,1 γραμμαρίων!

Κλείσιμο
Ο… πολυάσχολος δράστης συνελήφθη μαζί με τους δυο Αλβανούς ηλικίας 30 και 35 χρόνων που κατηγορούνται για παράνομη είσοδο στη χώρα και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων που του άσκησε δίωξη για μεταφορά παράνομων αλλοδαπών, κλοπή, παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και ψευδή ανωμοτί κατάθεση.

*** Στη γύρα σε αναζήτηση «πελατείας» είχαν βγει στη Χαλκίδα ένας 40χρονος και μία 33χρονη, οι οποίοι είχαν μαζί του ναρκωτικά για όλα τα γούστα! Οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. που τους σταμάτησαν γι έλεγχο, βρήκαν πάνω τους μία συσκευασία η με ηρωίνη βάρους 1,5 γραμμαρίων, δυο γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και εννέα ναρκωτικά χάπια για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή. Το ζευγάρι συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης