Τρύπωσαν σε εργοστάσιο και έκλεψαν... απορρυπαντικά!

Τρύπωσαν σε εργοστάσιο και έκλεψαν... απορρυπαντικά!

Μεγάλη... μπουγάδα είχαν να βάλουν, όπως φαίνεται, δυο Πακιστανοί που τρύπωσαν μέσα στη νύχτα σε ένα εργοστάσιο στο Σχηματάρι Βοιωτίας και «σήκωσαν», όχι μία ή δύο, αλλά... 56 συσκευασίες απορρυπαντικών! Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της Ο.Π.Κ.Ε., όμως, το κλεμμένο φορτίο δεν έφτασε στον προορισμό του

Τρύπωσαν σε εργοστάσιο και έκλεψαν... απορρυπαντικά!
Οι αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο ένας από τους δράστες ηλικίας 26 χρόνων και ανακάλυψαν στο χώρο των αποσκευών τα κλεμμένα απορρυπαντικά. Ο νεαρός Πακιστανός ομολόγησε την κλοπή που είχε διαπράξει λίγο νωρίτερα μαζί με έναν ομοεθνή συνεργό του ο οποίος αναζητείται, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών, ενώ το αυτοκίνητό του κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς κλοπιμαίων. Οι συσκευασίες απορρυπαντικών αποδόθηκαν σε υπεύθυνο του εργοστασίου.

 Δυο τσιγγάνοι ήταν οι «ποντικοί» που άδειασαν το περασμένο Σάββατο την εμπορική επιχείρηση ενός 44χρονου στην περιοχή Λιβάδι Ρόπα της Κέρκυρας και έκλεψαν οικοδομικά υλικά και μεταλλικά αντικείμενα αξίας 1.200 ευρώ. Η κλοπή εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια, αλλά οι ηλικίας 22 και 23 χρόνων δράστες δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης