Απάτη μεγατόνων στην Κρήτη

Απάτη μεγατόνων στην Κρήτη

Έξι συλλήψεις έως τώρα- Σχεδόν 20 εκατ. «έφαγαν» οι απατεώνες...

Απάτη μεγατόνων στην Κρήτη
Στα 17.000.000 ευρώ εκτιμάται η ζημιά της σπείρας των απατεώνων που δρούσαν στην Κρήτη και η οποία εξαρθρώνεται στην διάρκεια μιας γιγαντιαίας επιχείρησης που είναι σε εξέλιξη στο νησί με επίκεντρο το Ηράκλειο.

Το βαλιτσάκι της ΕΥΠ "έδωσε" τα μέλη του μεγαλύτερου κυκλώματος εκβιαστών και τοκογλύφων που είχε τη δράση του στο Ηράκλειο με θύματα το Ελληνικό Δημόσιο αλλά και επιχειρηματίες κυρίως του τουριστικού κλάδου.

Κλείσιμο
Ειδικά εκπαιδευμένοι αστυνομικοί βρίσκονταν το τελευταίο διάστημα στο Ηράκλειο και παρακολουθούσαν τις κινήσεις των φερόμενων δραστών.

Σήμερα από νωρίς το πρωί ξεκίνησε μια μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ που - έως τώρα - έχει φέρει έξι συλλήψεις. Στο στόχαστρο της ειδικής ομάδας της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται γνωστοί Ηρακλειώτες, μέλη του περίφημου κυκλώματος.

Όπως ανακοίνωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης "Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη αστυνομική επιχερίρηση στην Κρήτη με την συνδρομή της ΥΠΟΑΔΗΕ για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που ενέχεται σε απάτες κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος του δημοσίου και ιδιωτών επιχειρηματιών του τουριστικού κλάδου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης