Ο Σπ.Παπαδόπουλος και η Ζήνα Κουτσελίνη στον Alpha

Ο Σπ.Παπαδόπουλος και η Ζήνα Κουτσελίνη στον Alpha

Η εκπομπή «στην υγειά μας» θα μεταδίδεται από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha - Μια νέα ελληνική σειρά στο πρόγραμμα του σταθμού για τη νέα σαιζόν

 ΚΑΕ: Απορροφά Folli Follie και ELMEC
Ο Σπ.Παπαδόπουλος και η Ζήνα Κουτσελίνη στον Alpha
Η «σκακιέρα» των φετινών μεταγραφών στην τηλεόραση περιλαμβάνει πολλές, συχνά απρόβλεπτες κινήσεις, όπως φανερώνουν οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών – ωρών, που αυτή τη φορά βρίσκουν πρωταγωνιστή τον Alpha. Στο δυναμικό του σταθμού ανήκουν από χθες ένα πρόσωπο με πολύχρονη εμπειρία πίσω από τις κάμερες, η Ζήνα Κουτσελίνη, αλλά και μια από τις πλέον συζητημένες εκπομπές της δημόσιας τηλεόρασης, το «Στην υγειά μας» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Η Ζήνα Κουτσελίνη επιστρέφει στη θέση της υπεύθυνης ψυχαγωγικού προγράμματος, την οποία επίσης κατείχε στον Alpha το διάστημα μεταξύ 2004 και 2007. Υπό την εποπτεία της, θα βγει την προσεχή σεζόν το ψυχαγωγικό πρόγραμμα του σταθμού (παλιές ή νέες εκπομπές), ο οποίος δείχνει σε σαφή φάση αναδιοργάνωσης όχι μόνο σε ενημέρωση (όπου ήρθαν νέα στελέχη σε υψηλές θέσεις), αλλά και σε ψυχαγωγία (όπου στο πρόσφατο παρελθόν οι επιλογές του συρρικνώνονταν σε προτάσεις τύπου «Οικογενειακές ιστορίες»).

Κλείσιμο
Δεύτερο μεταγραφικό χτύπημα του Alpha -την ίδια μέρα- είναι η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην υγειά μας», για την οποία είχαν υπάρξει κάποιες επαφές -χωρίς συνέχεια όμως- με τον ΑΝΤ1. Ο Alpha ήρθε σε συμφωνία με τον ηθοποιό, οπότε και προγραμματίζεται η εκπομπή να επιστρέψει από τη νέα της συχνότητα τον Οκτώβριο.

Η τρίτη κίνηση του Alpha αφορά ακόμα μια επιστροφή, αυτήν της ελληνικής μυθοπλασίας. Τον Οκτώβριο τοποθετείται η πρεμιέρα μιας νέας κωμικής σειράς, σε σκηνοθεσία Αντώνη Αγγελοπούλου, με τίτλο «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», η οποία θα παρακολουθεί τις ιστορίες τριών ζευγαριών στη σύγχρονη καθημερινότητα. Πρωταγωνιστούν οι Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Δάφνη Λαμπρογιάννη, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Πάνος Βλάχος, Ελένη Κοκκίδου, Αντώνης Αντωνίου. Υπενθυμίζεται ότι για τον Alpha προορίζεται και μια δεύτερη ελληνική σειρά, δικαστικού περιεχομένου (στα πρότυπα του παλιού «Ορκιστείτε παρακαλώ»), στην παραγωγή της οποίας μετέχει και ο Λάκης Λαζόπουλος.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης