Η Marina και η Ilia

Η Marina και η Ilia

Δύο εντυπωσιακές περσόνες της indie σκηνής έρχονται στην Πειραιώς 117

Η Marina και η Ilia
Λιγότερο από μια εβδομάδα έχει μείνει μέχρι την πολυαναμενόμενη συναυλία της Μαρίνας-Λαμπρινής Διαμαντή στην Πειραιώς 117. Κι αν το όνομα της δεν σας λέει κάτι, η 30χρονη ντίβα της βρετανικής σκηνής είναι γνωστή σε όλο τον πλανήτη με το όνομα Marina and the Diamonds. Η ελληνικής καταγωγής ερμηνεύτρια γεννήθηκε στην Ουαλία και οι φαν της indie σκηνής εδώ και μερικά χρόνια πίνουν νερό στο όνομά της.

Κλείσιμο


Με την ιδιόρρυθμη περσόνα της κατάφερε να συγκεντρώσει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της και όλοι να μιλούν για το επόμενο αστέρι της βρετανικής σκηνής. Ο πρώτος της δίσκος “Family Jewels” έγινε χρυσός στη Μεγάλη Βρετανία, ενώ και το δεύτερο άλμπουμ της με τίτλο “Electra Heart” πήγε κατευθείαν στο νούμερο 1 των αγγλικών charts, με τη Marina να συμμετέχει στα μεγαλύτερα φεστιβάλ και να περιοδεύει σε όλο τον κόσμο απασχολώντας τα μουσικά μέσα ενημέρωσης του πλανήτη.

Μεσολάβησαν τρία χρόνια ώσπου ήρθε το “Froot”, για να επιβεβαιώσει τη δυναμική της, με τους θαυμαστές της να την αποθεώνουν και τον τύπο να υποκλίνεται στο ταλέντο της. Με σπουδαίες συνεργασίες στο ενεργητικό της, όπως αυτή με τους Coldplay, το pop icon έχει διακριθεί στα MTV Europe Music Awards ως “Best UK & Irish Αct” το 2010. Τη συναυλία της στην Αθήνα, το ερχόμενο Σάββατο, θα ανοίξει η Ilia Darlin με το νέο της project #KOC.



Το #KOC (Kids Of Chaos) πήρε σάρκα και οστά κατά την παραμονή της ερμηνεύτριας στο Λος Άντζελες. Θα περιλαμβάνει κομμάτια που έγραψε με τον υποψήφιο για Χρυσή Σφαίρα παραγωγό Daniel Heath (Lana Del Rey – “Blue Jeans”, “Ultraviolence”, “Big Eyes”), γεγονός που αρκεί από μόνο του για να περιμένουμε πως και πως να το ακούσουμε ζωντανά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης