Ολη η Αθήνα, ένα σινεμά

Ολη η Αθήνα, ένα σινεμά

Βόλτα στην πόλη με το Citylifε!

Ολη η Αθήνα, ένα σινεμά
Το Citylifε παρακολουθεί την παράσταση «Υπόθεση Φαρμακονήσι», αναπολεί τους παιδικούς του ήρωες με τα μπλουζάκια D-Shirts, δοκιμάζει τα πιάτα του LowCal Athens, ψωνίζει πετσέτες θαλάσσης Summer Me! και ανυπομονεί για την προβολή της ταινίας «Η Ωραία και το Κτήνος» στο πλαίσιο του Athens Open Air Film Festival.

Παρακολουθήστε εδώ το Citylifε
όπως προβάλλεται από
το κανάλι Novalifε της Nova!
Κλείσιμο



Athens Open Air Film Festival

Για πέμπτη χρονιά το φεστιβάλ θερινού κινηματογράφου της Αθήνας στήνει το λευκό πανί με φόντο τα πιο χαρακτηριστικά μνημεία της Αττικής, τουριστικούς προορισμούς αλλά και απρόσμενους χώρους, που αναδεικνύουν το αστικό τοπίο. Σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, πλατείες, πάρκα, πεζόδρομοι αλλά και αυλές μουσείων γίνονται το καλύτερο σκηνικό για να απολαύσουν οι Αθηναίοι επιλογές από τις γνωστές αλλά και τις πλέον άγνωστες στιγμές του παγκόσμιου κινηματογράφου. Το φεστιβάλ ολοκληρώνει τις προβολές του για τον Ιούλιο την Πέμπτη, 30 Ιουλίου, με την πολυβραβευμένη ταινία του Βινσέντε Μονέλι, «Η Ωραία και το Κτήνος» του 1952. Ένα πολυτελές δράμα, αλλά ταυτόχρονα κι ένα αιχμηρό και τρομερά εύστοχο σχόλιο πάνω στον κόσμο του θεάματος. Βραβευμένη με πέντε βραβεία Όσκαρ, και διαθέτοντας μια ζηλευτή ερμηνευτική τετράδα -Κερκ Ντάγκλας, Λάνα Τέρνερ, Ντικ Πάουελ, Μπάρι Σάλιβαν-, παραμένει μέχρι και σήμερα η πιο καθαρή απεικόνιση ενός παρασκηνίου στο οποίο πολλοί θα ήθελαν να κρυφοκοιτάξουν.

Tip
Η προβολή θα γίνει στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο.

D-shirts

Θέλεις κι εσύ να έχεις πάντα μαζί σου τον ήρωα της παιδικής σου ηλικίας αλλά δεν μπορείς να βρεις τον τρόπο; Αγαπάς πολύ τα t-shirts αλλά σπάνια βρίσκεις σχέδια που να σε εκφράζουν; Ο Κώστας Ζουλιάτης έχει τη λύση στα προβλήματα σου. Με τη σειρά Daddy's Handmade Oldschool T-shirts δίνει άρωμα νοσταλγίας σε κάθε σου εμφάνιση. Ο Κώστας ζωγραφίζει στο χέρι από την αρχή μέχρι το τέλος -χωρίς μεταξοτυπίες και στένσιλ- t-shits σε διάφορα χρώματα με μοτίβα αγαπημένους χαρακτήρες από την παιδική μας ηλικία. Ήρωες κόμιξ, κινούμενων σχεδίων ή παιχνιδιών ζωντανεύουν και, χάρη στο ταλέντο του, γίνονται ξανά κομμάτι της ζωής μας.

Tip
Εκτός από τις δικές του δημιουργίες ο Κώστας δέχεται και παραγγελίες με θέματα της αρεσκείας σου.

LowCal Athens

H Κωνσταντίνα Ευλογημένου και η Άννα Γιαλελή ήθελαν να ανοίξουν ένα μαγαζί διαφορετικό από τα άλλα. Ήθελαν ένα μαγαζί που να μπορούν να βρίσκουν αυτά ακριβώς που ζητούσαν όταν οι ίδιες έβγαιναν για καφέ και φαγητό. Νόστιμες γεύσεις σε χαμηλή θερμιδική αξία. Γι αυτόν ακριβώς τον λόγο αποφάσισαν πριν από δύο μήνες περίπου να ανοίξουν το LowCal Athens. Στην καρδιά του Κολωνακίου, πάνω στην Τσακάλωφ, το καινούργιο στέκι είναι ανοιχτό από τις 7.00 το πρωί για να σας προσφέρει τον πρώτο καφέ της ημέρας, συνοδευόμενο από ένα σφηνάκι ανθρακούχο νερό και μια κουταλιά υποβρύχιο βανίλια, ενώ μένει ανοιχτό μέχρι αργά το βράδυ με ιδιαίτερα ποτά και κοκτέιλ.

Tip
Αξίζει να δοκιμάσετε το πρωϊνό του μαγαζιού με ομελέτες φούρνου, φρέσκους χυμούς και diet smoothies.

Υπόθεση Φαρμακονήσι ή Το δίκαιο του νερού

Με αφετηρία την τραγωδία της 20ής Ιανουαρίου 2014 στο Φαρμακονήσι, όπου έντεκα άνθρωποι, μεταξύ των οποίων τα οχτώ ήταν παιδιά, έχασαν τη ζωή τους, ο Ανέστης Αζάς και οι συνεργάτες του καταθέτουν μια παράσταση-θέατρο της πραγματικότητας για το ζήτημα των προσφύγων και των μεταναστών που προσπαθούν με κάθε τρόπο να έρθουν στην Ευρώπη. Επαγγελματίες ηθοποιοί αλλά και ειδήμονες, που εμπλέκονται στο θέμα κοινωνικά, επαγγελματικά ή θεσμικά, πρωταγωνιστούν σε ένα έργο που ισορροπεί ανάμεσα στο ντοκιμαντέρ και τη μυθοπλασία, τη μαρτυρία και την επινόηση.

Tip
Στην παράσταση που ανέβηκε στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών παίζουν οι: Βασίλης Κουκαλάνι, Άρης Λάσκος, Θεανώ Μεταξά, Γιώργος Μουτάφης, Γιονούς Μοχαμαντί και Μάρθα Μπουζιούρη.

Summer me!

Από το Αιγαίο Πέλαγος ως τη λεωφόρο Diagonal της Βαρκελώνης και από τις όψεις του Ιανού ως τον κυβισμό του Πικάσο κάθε πετσέτα της σειράς Suumer me! έχει τη δική της μοναδική ιστορία. Μόδα, ιστορία, τέχνη, ντιζάιν αλλά κυρίως καλοκαιρινή διάθεση είναι αυτά που χαρακτηρίζουν τις έξι διαφορετικές κολεξιόν και τα 16 εντυπωσιακά σχέδια. Oι “Diagonal” χωρισμένες διαγώνια από τη μία πλευρά, μισή πετσέτα και το υπόλοιπο μισό βαμβακερό ύφασμα σε διάφορα σχέδια, οι “Always the sun” στρογγυλές με κρόσσια για εντυπωσιακές εμφανίσεις, οι σοφιστικέ “Golden Rule” εμπνευσμένες από τη θεωρία της χρυσής τομής, οι “Ιανός” με μια όψη καλυμμένη από ύφασμα, οι “Spicy” κατευθείαν από τις παραρέλες και οι “Playful” για μοναδικά παιχνίδια στην άμμο.

Tip
Η συλλογή συμπληρώνεται με τρία multi clutch από κερωμένο αφρικάνικο ύφασμα και αδιάβροχη εσωτερική επένδυση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης