Mozart και breakdance!

Mozart και breakdance!

Mία εκρηκτική συνάντηση της κλασικής μουσικής και των breakdance χορογραφιών στην Τεχνόπολη

Mozart και breakdance!
Ο Μότσαρτ συναντά το breakdance και η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινο! Η διάσημη παράσταση “Breakin’ Mozart” έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα μετά τα απανωτά sold out στο Βερολίνο με περισσότερους από 60.000 θεατές και σύσσωμους τους κριτικούς να την αποθεώνουν.

Κλείσιμο


Πρόκειται για μία εκρηκτική συνάντηση της κλασικής μουσικής και του breakdance, που εμπνεύστηκαν η παγκόσμια πρωταθλήτρια ομάδα breakdance DDC, ο βραβευμένος με Echo μουσικός, μαέστρος και σκηνοθέτης όπερας Christoph Hagel και η σοπράνο Anna Krauja. Οι αριστουργηματικές συνθέσεις του Μότσαρτ, είτε σε απλές πιανιστικές τους εκδοχές, είτε διασκευασμένες με hip hop και techno στοιχεία, παντρεύονται με εμπνευσμένες breakdance χορογραφίες χαρίζοντας ένα θέαμα υψηλού επιπέδου.



«Ο σκηνοθέτης Christoph Hagel είναι ένας καλλιτέχνης με κλασική παιδεία, αλλά και με αίσθηση της νεανικής κουλτούρας. Ο ίδιος μας έχει συνηθίσει στις επιτυχίες. Τώρα υπάρχει ένας ακόμα λόγος για να τον επαινέσουμε», γράφει για την παράσταση η Berliner Zeitung, ενώ η Main Post Würzburg συμπληρώνει: «Eνα από τα πλεονεκτήματα του "Breakin’ Mozart" είναι ότι τα ακροβατικά και οι χορευτικές κινήσεις breakdance δεν είναι ποτέ αυτοσκοπός. Είναι και το μέγεθος της μουσικής του Μότσαρτ που θα θυμόμαστε από την παράσταση». Το συναρπαστικό “Breakin’ Mozart” έρχεται στην Αθήνα στις 4 Σεπτεμβρίου για μία και μοναδική συναυλία στην «Τεχνόπολις». Οι τιμές των εισιτηρίων κυμαίνονται από 20 μέχρι 35 ευρώ και η προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει από το viva.gr.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης