Αρκούν 20″ για να προστατευτούμε από τις ιώσεις

Αρκούν 20″ για να προστατευτούμε από τις ιώσεις

Η πιο σημαντική κίνηση για να προστατευτούμε από τις αναπνευστικές λοιμώξεις του χειμώνα, αλλά και τη γαστρεντερίτιδα διαρκεί μόλις 20'', αλλά οι περισσότεροι αδυνατούν να την κάνουν σωστά - Ποια είναι;

womansmile
Είναι κάτι που διαρκεί ή θα έπρεπε να διαρκεί μόλις 20 δευτερόλεπτα, και οι περισσότεροι άνθρωποι κάνουν, ή θα έπρεπε να κάνουν καθημερινά. Για κάποιους είναι μια σχεδόν αυτοματοποιημένη κίνηση χωρίς να της δίνουν τη δέουσα σημασία. Το πλύσιμο των χεριών είναι εξαιρετικά σημαντικό και το πώς γίνεται μπορεί να κάνει πραγματική διαφορά στην υγεία τόσο αυτών που πλένουν τα χέρια τους όσο και των γύρω τους, καθώς αποτελεί την πιο αποτελεσματική μέθοδο για να αποφευχθεί η διασπορά ιών και μικροβίων.

Διεθνής έρευνα για την προώθηση του πλυσίματος των χεριών με σαπούνι έδειξε ότι αυτή η διαδικασία είχε ως αποτέλεσμα μείωση κατά 30% στα περιστατικά διάρροιας και αναπνευστικών λοιμώξεων όπως οι ιώσεις. Επιπλέον οι παρεμβάσεις για την υγιεινή των χεριών στα δημοτικά σχολεία των ΗΠΑ φάνηκε ότι οδήγησαν σε μείωση κατά 31% των απουσιών λόγω ασθενείας από οξεία γαστρεντερίτιδα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης