Τεράστια η επίδραση του ανδρικού εσώρουχου στην παραγωγή σπερματοζωαρίων - Ποιο είδος ενδείκνυται και ποιο όχι!

Ένας άνδρας που ενδαφέρεται να τεκνοποιήσει μπορεί να αυξήσει θεαματικά το πλήθος των σπερματοζωαρίων του αλλάζοντας τον τύπο εσώρουχου που χρησιμοποιεί

Την τεράστια επίδραση της επιλογής ανδρικού εσώρουχου στην παραγωγή σπερματοζωαρίων καταδεικνύει μια μεγάλη μελέτη που εκπονήθηκε από την επιστημονική ομάδα του Harvard T H Chan School of Public Health στη Βοστόνη.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, που εξέτασαν τα ιατρικά αρχεία συνολικά 656 ανδρών από τις τρεις τελευταίες δεκαετίες, ένας άνδρας που ενδαφέρεται να τεκνοποιήσει μπορεί να αυξήσει θεαματικά το πλήθος των σπερματοζωαρίων του αλλάζοντας τον τύπο εσώρουχου που χρησιμοποιεί.

Με βάση τα ευρήματα της ερευνητικής ομάδας, οι άνδρες που προτιμούν φαρδιά και άνετα εσώρουχα, όπως μποξεράκια, παράγουν πολύ περισσότερα σπερματοζωάρια από εκείνους που αρέσκονται να «στριμώχνονται» σε πιο στενά εσώρουχα, όπως σλιπάκια.

Ειδικότερα, από τους 656 άνδρες που εξετάστηκαν στο πλαίσιο της μελέτης, εκείνοι που φορούσαν κυρίως μποξεράκια είχαν 25% περισσότερα σπερματοζωάρια ανά mililitre, και 17% περισσότερα σπερματοζωάρια ανά εκσπερμάτιση, συγκριτικά με τους άνδρες που φοράνε σλιπάκια ή άλλα είδη στενών εσωρούχων.

Η έρευνα επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά αυτό που είναι γνωστό εδώ και αρκετά χρόνια, ότι δηλαδή ο περιορισμός των ανδρικών γεννητικών οργάνων σε στενά εσώρουχα και παντελόνια οδηγεί σε υπερθέρμανση του όσχεου, με αποτέλεσμα να προκαλείται ζημιά στα καλούμενα κύτταρα του Sertoli, τα οποία παράγουν το σπέρμα στους όρχεις.

Σύμφωνα με παλαιότερες μελέτες, οι καλύτερες συνθήκες για την παραγωγή σπέρματος από έναν άνδρα είναι όταν οι όρχεις του είναι πλήρως «ελεύθεροι» και η θερμοκρασία τους κυμαίνεται στους 3-5 βαθμούς πιο κάτω από τη φυσιολογική θερμοκρασία του σώματος (37 βαθμοί).

Δείτε βίντεο: Ανδρικά εσώρουχα  και... σπερματοζωάρια - Ποιο είδος ενδείκνυται και ποιο όχι!
video placeholder

ΣΧΟΛΙΑ (6)

Αυτά είναι γνωστά

Η φουστανέλα, η βράκα, το κιλτ στους Σκωτσέζους, οι χιτώνες παλιότερα λειτουργούσαν γι’ αυτό το σκοπό. Το χεβυ μεταλ το 80 έδωσε μεγάλη ώθηση στις τεχνητές γονιμοποίησεις με τα υπέρστενα παντελόνια. Εξάλλου τα αντρικά αναπαραγωγικά όργανα είναι εκτός σώματος για να δροσίζονται (κάτω από 36,5) και τα γυναικεία ειναι εντός σώματος για να ζεσταίνονται (πάνω από 37). Εξού και το ελάχιστο λίπος στη κοιλιά λειτουργεί σαν μονωτικό.

Γιωργος

Στην διάρκεια του ύπνου χωρίς σλιπακι να πως απο3μέλη οικογένεια ξαφνικά γίνεσαι πολυτεκνος Πότε έκανα 5 παιδιά χαμπάρι δεν πηρα

Ρρρ

Βάλε τηλεόραση στο υπνοδωμάτιο, θα σε σώσει!

ΝΖ

Μπράβο [...]!!

Γνώστης

Χρόνια τώρα δεν φοράω εσώρουχα στο σπίτι αλλά σκέτες βερμούδες το καλοκαίρι ή φόρμα το χειμώνα. Από τα 19-20 όταν και ολοκληρώθηκε η ανάπτυξη ένιωθα να με πιέζουν σε όλο το σύστημα εκεί κάτω οπότε εφάρμοσα αυτό που κάνουν και οι γυναίκες με τα σουτιέν όταν μπαίνουν στο σπίτι που τα πετάνε. Επίσης στον ύπνο κοιμάμαι με μικρό μαξιλάρι ανάμεσα στα γόνατα για τους ίδιους λόγους.

Α

Αντε και καλους απογονους

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

190604140754_blood_test-1280x720

Ένα νέο αιματολογικό τεστ που θα βοηθήσει στον εντοπισμό των γυναικών με τη συνηθέστερη μορφή καρκίνου του μαστού, οι οποίες διατρέχουν τον υψηλότερο κίνδυνο πρόωρης υποτροπής, ανέπτυξαν οι επιστήμονες