Κοιλιακοί: Πόσο συχνά πρέπει να κάνεις για να δεις αποτελέσματα;

woman-drinking-water-workout

Πολλές φορές αναρωτιόμαστε πόσο συχνά πρέπει να κάνουμε κοιλιακούς για να δούμε το αποτέλεσμα που μας ικανοποιεί. Άλλοι λένε κάθε μέρα, άλλοι τρεις φορές την εβδομάδα είναι αρκετό. Αλλά ποια είναι η αλήθεια;

Ξεκίνησαν οι ζέστες, οι διακοπές έρχονται, που σημαίνει ότι δεν υπάρχει χρόνος για να τελειοποιήσετε τους κοιλιακούς σας. Κάπου όμως βρήκατε ένα πρόγραμμα γρήγορων κοιλιακών προπονήσεων και σχεδιάζετε να τα κάνετε καθημερινά, επειδή αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να σμιλέψετε τη κοιλιά σας, σωστά; ΟΧΙ ακριβώς.

Όταν κάνετε τις ίδιες ασκήσεις κάθε μέρα, ίσως προκαλείτε περισσότερη βλάβη παρά καλό. «Κάθε φορά που τροφοδοτείτε με δύναμη, προκαλείτε μικρο-δάκρυα στο μυ”, λέει ο Astrid Swan, πιστοποιημένος εκπαιδευτής NASM στο Bootcamp του Barry στο West Hollywood, CA (ο οποίος έχει δολοφονικά six packs).

“Ο μυς χρειάζεται χρόνο για να θεραπευτεί και καθώς θεραπεύεται, μεγαλώνει και τότε βλέπετε αποτελέσματα.” Κάνοντας την ίδια άσκηση ή εκτελώντας το ίδιο μέρος του σώματος ξανά και ξανά, δεν θα έχετε κανένα απολύτως όφελος. Αντ ‘αυτού, θα είστε πιο επιρρεπείς στο να προκαλέσετε κάποιο τραυματισμό λόγω κατάχρησης.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε βίντεο στο KeepUp

Best of Network

ΣΧΟΛΙΑ (4)

Λεωνίδας

Άρθρο με καλές προθέσεις αλλά εντελώς άσχετη μετάφραση!!! Κοινώς μη γυμνάζετε την ίδια ομάδα μυών καθημερινά γιατί θα...βάλουν τα κλάματα!!!!

jan

για αποφυγή τραυματισμών, χλαπακιάζουμε κανα δυό πιτόγυρα από όλα πριν αρχίσουμε κοιλιακούς. το τζατζίκι λιπαίνει τους μύες και γίνονται φέτες λέμε. six pack και βάλε.

Μικρο-δάκρυα :)

Δάκρυσα από τα γέλια. Να'στε καλά ρε παιδιά !

Johnny

Micro-tears δεν σημαίνει μικρο-δάκρυα αλλά μικρο-σχισίματα

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

ekepy_argos

Άσκηση ετοιμότητας ευρείας κλίμακας ανάμεσα στους εργαζόμενους στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης και την Πυροσβεστική Οι ασκήσεις του ΕΚΕΠΥ συνεχίζονται σε Μολάους και Κύθηρα