Η αυξητική γλουτών είναι στη μόδα!

opisthia

Τα ενθέματα των γλουτών προσφέρουν μια πολύ καλή λύση όχι μόνο για να διορθώσουν την υποπλασία, αλλά για να ανασχηματίσουν και να δώσουν στρογγυλό σχήμα στους γλουτούς

Τα ενθέματα των γλουτών προσφέρουν μια πολύ καλή λύση όχι μόνο για να διορθώσουν την υποπλασία, αλλά για να ανασχηματίσουν και να δώσουν στρογγυλό σχήμα στους γλουτούς, επιτυγχάνοντας έτσι πολύ καλό αισθητικό αποτέλεσμα.

Η μέθοδος αυτή δεν προσεγγίζεται από όλους τους πλαστικούς χειρουργούς.

Μια πολύ καλή χειρουργική προσέγγιση είναι:

η ενδομυϊκή τοποθέτηση του ενθέματος η οποία μπορεί να πραγματοποιηθεί με άμεση ορατότητα της τοποθέτησης του, επιτυγχάνοντας έτσι συμμετρία και ασφαλές χειρουργικό πλάνο με ένα πολύ καλό αισθητικό αποτέλεσμα.

Γενικά πρόκειται για μία επέμβαση με πάρα πολύ καλά αισθητικά αποτελέσματα, με ικανοποιημένους ασθενείς για το αποτέλεσμα και ελάχιστες επιπλοκές.

Τα καινούρια ενθέματα γλουτών υψηλής τεχνολογίας είναι από εύπλαστο και ανθεκτικό υλικό όπου το σχήμα τους είναι ειδικά διαμορφωμένο για την ανατομία των γλουτών σε διαστάσεις 4D.

Η επέμβαση γίνεται με γενική αναισθησία ή επισκληρίδειο και η τομή είναι περίπου 5-6 εκατοστά και γίνεται στην σχισμή εντός των γλουτών (κόκκυγας).

Πηγή: kontasou.com

ΣΧΟΛΙΑ (3)

pipitsa

καμια γυμναστικη δεν παιζει;

ΣΚ

Θα είναι και πολύ χρήσιμα και στις παραστάσεις στην Επίδαυρο ή στο Ηρώδειο, που κάθεσαι τρεις ώρες στα μάρμαρα και πιάνεσαι.

Νότιος

Ανεπανάληπτος!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

middle_age_man

Βασιζόμενοι σε τεστ κοπώσεως, οι ερευνητές δημιούργησαν μία φόρμουλα για να υπολογίζουν την «ηλικία της φυσικής κατάστασης» η οποία αποτελεί έναν αξιόπιστο δείκτη μακροζωίας

190219164938_MRI

Ένας νέος τύπος μαγνητικής τομογραφίας του εγκεφάλου που ανιχνεύει τη νευρομελανίνη (NM-MRI) εκτιμάται ότι θα μπορέσει να αποτελέσει νέο δείκτη για την ανίχνευση της ψύχωσης σύμφωνα με τους ερευνητές

190219142850_watchtv

Σας αρέσουν οι κωμωδίες ή οι δραματικές ταινίες; Εάν προτιμάτε τα δεύτερα προσέξτε το βάρος σας

190218165229_42164564_l

Μια ρεαλιστική αποτύπωση του πώς το σεξ μετατρέπεται από απόλαυση σε επαχθές φορτίο μετά από κάποια ηλικία, αλλά και των παραγόντων υγείας που το υποβαθμίζουν