Η αυξητική γλουτών είναι στη μόδα!

opisthia

Τα ενθέματα των γλουτών προσφέρουν μια πολύ καλή λύση όχι μόνο για να διορθώσουν την υποπλασία, αλλά για να ανασχηματίσουν και να δώσουν στρογγυλό σχήμα στους γλουτούς

Τα ενθέματα των γλουτών προσφέρουν μια πολύ καλή λύση όχι μόνο για να διορθώσουν την υποπλασία, αλλά για να ανασχηματίσουν και να δώσουν στρογγυλό σχήμα στους γλουτούς, επιτυγχάνοντας έτσι πολύ καλό αισθητικό αποτέλεσμα.

Η μέθοδος αυτή δεν προσεγγίζεται από όλους τους πλαστικούς χειρουργούς.

Μια πολύ καλή χειρουργική προσέγγιση είναι:

η ενδομυϊκή τοποθέτηση του ενθέματος η οποία μπορεί να πραγματοποιηθεί με άμεση ορατότητα της τοποθέτησης του, επιτυγχάνοντας έτσι συμμετρία και ασφαλές χειρουργικό πλάνο με ένα πολύ καλό αισθητικό αποτέλεσμα.

Γενικά πρόκειται για μία επέμβαση με πάρα πολύ καλά αισθητικά αποτελέσματα, με ικανοποιημένους ασθενείς για το αποτέλεσμα και ελάχιστες επιπλοκές.

Τα καινούρια ενθέματα γλουτών υψηλής τεχνολογίας είναι από εύπλαστο και ανθεκτικό υλικό όπου το σχήμα τους είναι ειδικά διαμορφωμένο για την ανατομία των γλουτών σε διαστάσεις 4D.

Η επέμβαση γίνεται με γενική αναισθησία ή επισκληρίδειο και η τομή είναι περίπου 5-6 εκατοστά και γίνεται στην σχισμή εντός των γλουτών (κόκκυγας).

Πηγή: kontasou.com

ΣΧΟΛΙΑ (3)

pipitsa

καμια γυμναστικη δεν παιζει;

ΣΚ

Θα είναι και πολύ χρήσιμα και στις παραστάσεις στην Επίδαυρο ή στο Ηρώδειο, που κάθεσαι τρεις ώρες στα μάρμαρα και πιάνεσαι.

Νότιος

Ανεπανάληπτος!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

depressed

Σύμφωνα με έρευνα του Βασιλικού Οργανισμού Γενικών Γιατρών, οι μισοί ασθενείς υποστηρίζουν ότι η ψυχική υγεία του ανησυχεί περισσότερο – Έπονται οι ασθένειες του αναπνευστικού, τα μυοσκελετικά και τα προβλήματα στον μεταβολισμό

pregnancy-test

Η υπογονιμότητα είναι ένα σχετικά συχνό πρόβλημα αλλά επίσης είναι και ένα γεγονός που αγγίζει βαθιά την ψυχή των ζευγαριών που εμπλέκονται σε αυτό

1