Γάλα σόγιας, αγελάδας ή αμυγδάλου; Ποιο είναι το καλύτερο για την υγεία μας

Γάλα σόγιας, αγελάδας ή αμυγδάλου; Ποιο είναι το καλύτερο για την υγεία μας

Μια ειδικός αποκρυπτογραφεί τις ειδοποιούς διαφορές ανάμεσα στα ζωικά και φυτικά γάλατα και σας βοηθά να επιλέξετε το καταλληλότερο για εσάς, ανάλογα με τις ανάγκες και τους στόχους σας

milk_iStock-1502932935
Το γάλα αποτελεί βασικό συστατικό στη διατροφή πολλών ανθρώπων όλων των ηλικιών. Για κάποιους, ένα ποτήρι γάλα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του πρωινού τους. Άλλοι το καταναλώνουν με δημητριακά, με τον καφέ τους ή με μια σειρά από δεκάδες άλλους τρόπους. Τα τελευταία χρόνια, παρουσιάζεται στο εμπόριο μια όλο και πιο ευρεία ποικιλία διαφορετικών προϊόντων γάλακτος, τόσο ζωικών, όσο και φυτικών, έχοντας προκαλέσει σύγχυση στους καταναλωτές για το ποια επιλογή είναι η πιο υγιεινή.

Μια ειδικός από το Baylor College of Medicine αναλύει τις διαφορές, ώστε να μπορέσετε να διαλέξετε εκείνο το γάλα που είναι καταλληλότερο για εσάς.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης