Ασφαλιστικά πακέτα υγείας: Τι πρέπει να ξέρουμε για τα επιδόματα που παρέχουν

Ασφαλιστικά πακέτα υγείας: Τι πρέπει να ξέρουμε για τα επιδόματα που παρέχουν

Ο ασφαλισμένος πέρα από τις εξωνοσκομειακές και νοσοκομειακές παροχές που του εξασφαλίζει ένα συμβόλαιο υγείας, μπορεί να επωφεληθεί από μια σειρά επιδομάτων βάσει των δυνατοτήτων και των αναγκών του - Ενημερωθείτε

zeugarisimvolaio3
Η αγορά ενός προγράμματος υγείας μπορεί να αποτελέσει ένα ανάχωμα σε μια δύσκολη στιγμή. Η σύναψη ενός τέτοιου συμβολαίου παρέχει τη δυνατότητα στον ασφαλισμένο για διαγνωστικές εξετάσεις, επισκέψεις σε γιατρούς αλλά και παροχές σε προνομιακές τιμές βάσει των όρων του συμβολαίου. Παράλληλα, η ύπαρξη του νοσοκομειακού προγράμματος στο συμβόλαιο υγείας προσφέρει την σιγουριά στον ασφαλισμένο πως αν χρειαστεί θα λάβει την περίθαλψη που επιθυμεί και τις υπηρεσίες που χρειάζεται.

Πρέπει να σημειωθεί πως ένας ασφαλισμένος μπορεί να επωφεληθεί από την δυνατότητα να συμπεριλάβει στο πρόγραμμα του μια σειρά από επιδόματα ή να τα αποκτήσει αυτόνομα.

Επίδομα Σοβαρών Ασθενειών

Μπορεί να προστεθεί στο υπάρχον ασφαλιστικό πρόγραμμα ή να αποκτηθεί ανεξάρτητα. Τα είδη των ασθενειών που καλύπτονται είναι οι μακροχρόνιες και πολύ σοβαρές όπως το έμφραγμα του μυοκαρδίου, το εγκεφαλικό, η σκλήρυνση κατά πλάκας, η νόσος του Πάρκινσον, η ρευματοειδής αρθρίτιδα και η νόσος του Αλτσχάιμερ. Το συγκεκριμένο επίδομα δίνεται εφάπαξ και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καλύψει ανάγκες που μπορεί να προκύψουν από μια ασθένεια, όπως φυσικοθεραπείες μετά από ένα εγκεφαλικό ή ένα ταξίδι στο εξωτερικό για πιθανή αποκατάσταση. Ένα κεφάλαιο επένδυσης μπορεί να φτάσει στις 300.000 ευρώ και αποδίδεται σε 30 ημέρες μετά την διάγνωση.




Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης