Kayak, Sup και Wind Surf: Οι τραυματισμοί από τα θαλάσσια σπορ που πρέπει να προσέξετε

Kayak, Sup και Wind Surf: Οι τραυματισμοί από τα θαλάσσια σπορ που πρέπει να προσέξετε

Τα θαλάσσια σπορ είναι μια διασκεδαστική εμπειρία, ενέχουν όμως και κινδύνους. Ο κ. Κωνσταντίνος Τόλης, MD, MSC, Ορθοπαιδικός Χειρουργός, Επιστημονικός Συνεργάτης Ιατρείου Άνω Άκρου - Μικροχειρουργικής, Metropolitan General, εξηγεί ποιοι είναι οι συνηθέστεροι τραυματισμοί στο νερό και πώς θα αποφύγουμε τα ατυχήματα από τα θαλάσσια σπορ

190624161845_water_skiing
Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα εγκλεισμού, έφτασε επιτέλους η στιγμή που μπορούμε, πια, να βγούμε, να συναντήσουμε φίλους, να διασκεδάσουμε, αλλά κυρίως να πάμε διακοπές. Και για τους περισσότερους διακοπές σημαίνει θάλασσα, κολύμπι, παιχνίδια, ξενοιασιά. Και τα θαλάσσια παιχνίδια και σπορ είναι μια ευχάριστη και διασκεδαστική εμπειρία. Όμως ενέχουν και κινδύνους, γι αυτό είναι καλό να γνωρίζουμε με ποιους κινδύνους σχετίζονται οι αθλητικές δραστηριότητες στη θάλασσα, για να προφυλαχθούμε από πιθανούς τραυματισμούς.

Ας δούμε ποιοι είναι οι συνηθέστεροι τραυματισμοί στο νερό και με ποια μέτρα θα μπορέσουμε να αποφύγουμε ατυχήματα, από διάφορα καλοκαιρινά θαλάσσια αθλήματα.



Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης