Αυτή είναι η πλέον απαραίτητη ασφάλιση μετά την ενηλικίωση

Αυτή είναι η πλέον απαραίτητη ασφάλιση μετά την ενηλικίωση

Τι πρέπει να περιλαμβάνει το πακέτο ασφάλισης για κάθε νέο οδηγό; Ποια είναι οι απαραίτητες καλύψεις και με ποια προγράμματα μπορεί να το συνδυάσει για επιπλέον οφέλη; Στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς δίνουν τις απαντήσεις

210402145845_car2
Η ενηλικίωση είναι αδιαμφισβήτητα η πιο σημαντική περίοδος στη ζωή ενός ανθρώπου, αφού έχει πλέον την δυνατότητα να κάνει τα πρώτα του – μικρά ή μεγάλα – βήματα προς την ανεξαρτησία. Ένα από αυτά είναι αδιαμφισβήτητα η απόκτηση διπλώματος. Δεδομένου, ωστόσο, ότι οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν είναι πολλοί, από τα ατυχήματα μέχρι και την κλοπή ή την καταστροφή του οχήματος, την λύση δίνει η ιδιωτική ασφάλιση. «Σε αρκετές περιπτώσεις το κόστος για μία επισκευή ή ακόμη και αντικατάσταση του οχήματος είναι απαγορευτικό για έναν νέο άνθρωπο, με συνέπεια να μένει εντέλει χωρίς μεταφορικό μέσο. Στο πλαίσιο αυτό, μολονότι η ασφάλιση ΙΧ είναι υποχρεωτική, τουλάχιστον ως προς το σκέλος της αστικής ευθύνης, εντούτοις καλό θα ήταν οι οδηγοί να εμπλουτίζουν τα συμβόλαια με επιπλέον καλύψεις», τονίζουν στο ygeiamou στελέχη της αγοράς.

Προκειμένου δε, να μην υπερβείτε το budget σας, μπορείτε κάλλιστα να ζητήσετε από τον ασφαλιστή σας να σας προτείνει προϊόντα και υπηρεσίες που ξεπερνούν τα παραδοσιακά όρια της ασφάλισης, ενσωματώνοντας στο συμβόλαιό σας διάφορες «έξυπνες» λύσεις, όπως η τηλεματική και τα «μαύρα κουτιά» που ελέγχουν τον χρόνο και τον τρόπο που οδηγείτε. Σε κάθε περίπτωση, για να επιτύχετε μείωση των ασφαλίστρων μπορείτε, μεταξύ άλλων, να:


Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης