Σεξ – Διάρκεια: Πόσα λεπτά θεωρούνται ιδανικά; Η απάντηση θα σας εκπλήξει

Σεξ – Διάρκεια: Πόσα λεπτά θεωρούνται ιδανικά; Η απάντηση θα σας εκπλήξει

Όταν μιλάμε για τη διάρκεια του σεξ οι απόψεις διίστανται – Κάποιοι υποστηρίζουν ότι η διάρκεια είναι συνυφασμένη με την απόλαυση, ενώ άλλοι προτιμούν τις γρήγορες και πιο... συμπυκνωμένες επαφές – Τι λένε οι έρευνες και τι υποστηρίζουν οι ειδικοί;

191128204802_SEX-1280x719
Σύμφωνα με μελέτη σε ετερόφυλα ζευγάρια από πέντε διαφορετικές χώρες σχετικά με τη μέση διάρκεια του σεξ, η κολπική επαφή διαρκεί περίπου 5,4 λεπτά πριν την εκσπερμάτιση του άνδρα. Από τρία έως 13 λεπτά θεωρείται μια φυσιολογική διάρκεια για το κολπικό σεξ, σύμφωνα με ειδικούς που διενήργησαν σχετική έρευνα, ενώ πρόσφατη μελέτη του 2020 υποστηρίζει ότι η μέση γυναίκα χρειάζεται 13,41 λεπτά για να φτάσει σε οργασμό κατά τη διάρκεια του σεξ με έναν ερωτικό σύντροφο, ενώ χρειάζεται και ενέργειες πέραν της διείσδυσης.

Κατά μέσο όρο, γυναίκες και άνδρες που βρίσκονται σε σχέση αναφέρουν ότι τα προκαταρκτικά διαρκούν 11 και 13 λεπτά αντίστοιχα, όπως αναφέρει μελέτη σε ετερόφυλα ζευγάρια. Συγκεκριμένα οι άνδρες έτειναν να αναφέρουν ότι τα προκαταρκτικά διαρκούσαν λιγότερο σε σχέση με τη διάρκεια που ανέφεραν οι γυναίκες, αλλά και τα δύο φύλα υποστήριζαν ότι το σεξ διαρκούσε περίπου επτά λεπτά.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης