Μακελειό σε κλαμπ στο Κάνσας Σίτι: Μία γυναίκα νεκρή και 15 τραυματίες

Μακελειό σε κλαμπ στο Κάνσας Σίτι: Μία γυναίκα νεκρή και 15 τραυματίες

Νεκρός από πυρά άντρα της ομάδας ασφαλείας ο δράστης - Τη στιγμή των πυροβολισμών στο μαγαζί διασκέδαζαν εκατοντάδες άτομα

kansas_shooting
Μία γυναίκα έχασε τη ζωή της, άλλα 15 άτομα τραυματίστηκαν και ο δράστης έπεσε νεκρός από σφαίρες άντρα της ομάδας ασφαλείας... Τα παραπάνω αποτελούν τον απολογισμό ενός ακόμα περιστατικού βίας σε νυχτερινό κλαμπ στις Ηνωμένες Πολιτείες. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ένας ένοπλος άνοιξε πυρ μέσα σε πλήθος εκατοντάδων ατόμων σε μπαρ στο Κάνσας Σίτι, στο Μιζούρι, επιβεβαιώνοντας τους πολέμιους της ελευθερίας κατοχής όπλων στις ΗΠΑ, οι οποίοι ζητούν την άμεση λήψη μέτρων από την κυβέρνηση.

Το νέο αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε έξω από το κλαμπ 9ine Ultra Lounge, όπου εκατοντάδες άτομα περίμεναν για να μπουν μέσα. Στο συγκεκριμένο μαγαζί είχε διοργανωθεί η γιορτή για το Kansas City Chiefs' American Football Conference championship, για το πρώτο Super Bowl σε 50 χρόνια ιστορίας, της ομάδας του Κάνσας Σίτι.

Ο δήμαρχος του Κάνσας Σίτι δήλωσε ότι θα γίνει λεπτομερής έρευνα για το περιστατικό και θα αποδοθεί δικαιοσύνη, τονίζοντας ότι δεν επικροτεί τη χρήση όπλων και ότι κάνει όσα μπορεί, ώστε να την περιορίσει.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, η γυναίκα που έχασε τη ζωή της ήταν η 25χρονη Raven Parks.

Σύμφωνα με την έρευνα, τους πυροβολισμούς αντιλήφθηκε ένας από τους άντρες της ομάδας σεκιούριτι, ο οποίος έδρασε όσο πιο γρήγορα μπορούσε, πυροβολώντας τον ένοπλο.

Τρεις από τους 15 τραυματίες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ οι περισσότεροι μεταφέρθηκαν με ιδιωτικά αυτοκίνητα στα νοσοκομεία, καθώς η διαδικασία με τα ασθενοφόρα θα καθυστερούσε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης