Ο
Ντάνι Γκαρθία δεν ήταν στα πλάνα του Ιμανόλ στον
Ολυμπιακό αφέθηκε ελεύθερος από τους Πειραιώτες και υπέγραψε έως το καλοκαίρι του 2027 στον Ατρόμητο.
Ο έμπειρος Ισπανός μέσος δήλωσε ενθουσιασμένος από τη νέα του ομάδα και υποσχέθηκε να δώσει το 100% για να την βοηθήσει για να πετύχει τους στόχους του.
Η ανακοίνωση του Ατρόμητου
«Μία πολύ σημαντική κίνηση ολοκληρώνει και επίσημα ο Ατρόμητος, καθώς σας ανακοινώνουμε τη μεταγραφή του Ντάνι Γκαρθία, ως ελεύθερος, μέχρι το καλοκαίρι του 2027. Ο Ισπανός πήρε το «14», φωτογραφήθηκε με το «Αστέρι», επισήμανε πως η σεζόν είναι μεγάλη, οι στόχοι σημαντικοί και πως είναι έτοιμος να τα δώσει όλα, όντας ενθουσιασμένος!
Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την απόκτηση του Ντάνι Γκαρθία, με τον πολύπειρο Ισπανό μέσο να αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας και να φορά τη φανέλα με το Νο14!
Ένας ποδοσφαιριστής με παραστάσεις από το κορυφαίο επίπεδο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου έρχεται στο Περιστέρι, με στόχο να προσθέσει ποιότητα, προσωπικότητα και εμπειρία στη μεσαία γραμμή του Ατρόμητου.
Ο Ντάνι Γκαρθία έχει καταγράψει περισσότερες από 570 επαγγελματικές συμμετοχές στην πολυετή καριέρα του, έχοντας αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε δύο σημαντικά κλαμπ της Ισπανίας, την Αθλέτικ Μπιλμπάο και την Εϊμπάρ, αλλά και στον Ολυμπιακό.
Με την Αθλέτικ Μπιλμπάο αγωνίστηκε για έξι χρόνια, καταγράφοντας 195 συμμετοχές, ενώ πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου Ισπανίας και του ισπανικού Super Cup. Στην Εϊμπάρ αποτέλεσε βασικό στέλεχος για επίσης έξι σεζόν, μετρώντας 224 συμμετοχές, ενώ έχει αγωνιστεί και στη δεύτερη ομάδα της Χετάφε, καταγράφοντας 75 συμμετοχές.
Στον Ολυμπιακό αποτέλεσε επιλογή του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και πανηγύρισε την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, του Κυπέλλου και του Super Cup Ελλάδας, έχοντας σημαντική παρουσία στην πορεία των «ερυθρόλευκων».
Ο 36χρονος μέσος διαθέτει, παράλληλα, σημαντική ευρωπαϊκή εμπειρία, έχοντας αγωνιστεί 10 φορές στο UEFA Champions League και 6 φορές στο UEFA Europa League.
Στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο κατέγραψε τρεις συμμετοχές με τον Ολυμπιακό, ξεκινώντας μάλιστα βασικός και στις δύο αναμετρήσεις απέναντι στη Ναϊμέγκεν. Ο Ντάνι Γκαρθία είχε ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό στις αρχές του καλοκαιριού, ωστόσο η επιθυμία του να έχει ενεργό ρόλο και σημαντικό χρόνο συμμετοχής τον οδήγησε σε μια νέα σελίδα στην καριέρα του.
Και αυτή η σελίδα γράφεται στο Περιστέρι.
Με την εμπειρία του, την αγωνιστική του ποιότητα και την προσωπικότητα που τον συνοδεύει όλα αυτά τα χρόνια, ο Ντάνι Γκαρθία έρχεται στον Ατρόμητο για να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή της ομάδας μας και να συμβάλει στην επίτευξη των στόχων της.