Megxit: Χάρι και Μέγκαν «τρέχουν» για να βγάλουν χρήματα από... παπούτσια και πιτζάμες

Megxit: Χάρι και Μέγκαν «τρέχουν» για να βγάλουν χρήματα από... παπούτσια και πιτζάμες

Το ζευγάρι προχώρησε στην υποβολή αίτησης για την κατοχύρωση δικαιωμάτων εμπορικής εκμετάλλευσης του όρου Sussex Royal για Αυστραλία, Καναδά, Ευρωπαϊκή Ένωση και ΗΠΑ

koupes-me
Με ταχείς ρυθμούς φαίνεται ότι προχωρούν τα επόμενα οικονομικά τους βήματα ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ μετά το «διαζύγιο» με το παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Το ζευγάρι προχώρησε στην υποβολή αίτησης για την κατοχύρωση δικαιωμάτων εμπορικής εκμετάλλευσης του όρου Sussex Royal για Αυστραλία, Καναδά, Ευρωπαϊκή Ένωση και ΗΠΑ.

Η αίτηση υποβλήθηκε τον Δεκέμβριο στον Παγκόσμιο Οργανισμό Πνευματικής Ιδιοκτησίας (World Intellectual Property Organization -WIPO).

Με την αίτηση καλύπτονται έξι μεγάλες κατηγορίες προϊόντων που περιλαμβάνουν από έντυπο υλικό όπως περιοδικά και ευχετήριες κάρτες, ρούχα από παπούτσια έως πιτζάμες αλλά και για εκδηλώσεις και υπηρεσίες εκπαίδευσης και κοινωνικού έργου.

Η αντίστοιχη αίτηση για τη Βρετανία λόγω του Megxit είχε υποβληθεί τον περασμένο Ιούνιο από δύο διαφημιστές με την ιδιοκτησία της τον Δεκέμβριο να περιέρχεται στο διάσημο ζευγάρι.

Σύμφωνα με τον Guardian, ωστόσο, Χάρι και Μέγκαν ίσως να χρειαστεί να δώσουν «μάχη» στην Ευρώπη για την εμπορική εκμετάλλευση του Sussex Royal καθώς την περασμένη Τρίτη υποβλήθηκε αίτηση από πολίτη για να κατοχυρώσει το «εμπορικό σήμα»

Η αίτηση υποβλήθηκε στον European Union intellectual property office (EUIPO) με το πρόσωπο που την υπέβαλε να εμφανίζεται με έδρα την Ιταλία και την Γερμανία.

Σε κάθε περίπτωση η εκτίμηση των ειδικών είναι ότι ο Χάρι και η Μέγκαν θα μπορούσαν να έχουν κέρδη έως και 585.000 ευρώ τον πρώτο χρόνο της «οικονομικής τους ελευθερίας» μόνο από την αξιοποίηση της εμπορικής αξίας των ονομάτων τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης