Έντι Μέρφι: Συνάντησα τον Ομπάμα στον Λευκό Οίκο και με ρώτησε για... χρωμοσαμπουάν
«Ήταν μία πολύ ωραία εικόνα, εγώ να συζητώ μαζί του στον Λευκό Οίκο και ξαφνικά να με ρωτάει: Τι χρωμοσαμπουάν χρησιμοποιείς;» θυμήθηκε ο Έντι Μέρφι
Καλεσμένος στην εκπομπή «The Late Show» ήταν ο Έντι Μέρφιπριν λίγες μέρες, όπου και αποκάλυψε τι τον ρώτησε ο Μπαράκ Ομπάμα το 2015, όταν ήταν ακόμα πρόεδρος των ΗΠΑ και οι δυο τους είχαν συναντηθεί στον Λευκό Οίκο.
Ο Έντι Μέρφι θυμήθηκε ότι είχε συνομιλία με τον Μπάρακ Ομπάμα, όταν έλαβε το βραβείο Mark Twain For American Humor από το Κέντρο Τζον Κένεντι για τις Παραστατικές Τέχνες.
Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ υπέβαλε στον ηθοποιό δύο ερωτήσεις, εάν θα επέστρεφε στην stand -up κωμωδία και τι χρωμοσαμπουάν χρησιμοποιούσε για τα μαλλιά του.
Είπα: «Τι;» ανέφερε ο Μέρφι στον παρουσιαστή του σόου Στίβεν Κόλμπερτ. «Δεν έχεις γκρίζα μαλλιά» πρόσθεσε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, σύμφωνα με τον Έντι Μέρφι.
«Ήταν μία πολύ ωραία εικόνα, εγώ να συζητώ μαζί του στον Λευκό Οίκο και ξαφνικά να με ρωτάει: Τι χρωμοσαμπουάν χρησιμοποιείς;» θυμήθηκε ο ηθοποιός.
Ο Έντι Μέρφι δεν χρησιμοποιεί κάποιο χρωμοσαμπουάν, επειδή έχει γκρίζες τρίχες μόνο στο μουστάκι, όπως εξήγησε.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.