Ο Έντι Μέρφι θέλει να επιστρέψει στο stand up comedy, αλλά μετά το... Όσκαρ

Ο Έντι Μέρφι θέλει να επιστρέψει στο stand up comedy, αλλά μετά το... Όσκαρ

Πώς εκφράζει την εμμονή του για το μεγάλο βραβείο ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός

eddie_murphy
Τον έχουμε απολαύσει ως μπάτσο, ως τρελό επιστήμονα, ως πρίγκιπα, ως... τα πάντα. Το χαμόγελο και ο ιδιαίτερος τρόπος υποκριτικής του, τον ανέβασε ψηλά στα... charts των προτιμήσεων του κοινού σε όλον τον κόσμο και τον κατέστησε ιδιαίτερα αγαπητό, καθώς είχε το μοναδικό ταλέντο να συνδυάζει την περιπέτεια με την κωμωδία.

Ο Έντι Μέρφι, ωστόσο, δεν ήταν πάντα ένας αστέρας του Χόλιγουντ. Πφραγματοποίησε τα πρώτα του βήματα ως κωμικός σε stand up σκηνές, τις οποίες γέμιζε, δημιουργώντας το δικό του κοινό. Όταν τον ανακάλυψαν οι σκάουτερ του Χόλιγουντ, έλαμψε αμέσως στη μεγάλη οθόνη.

Ο διάσημος ηθοποιός, πάντως, έχει καταστρώσει τα πλάνα του για το μέλλον. Θα λέγαμε ότι προγραμματίζει μία επιστροφή στις... ρίζες του, δηλαδή στο stand up comedy. Ακριβώς αυτό εξομολογήθηκε στους δημοσιογράφους, προσθέτοντας ωστόσο, ότι θα το κάνει, «όταν θα είναι σωστό» για τον ίδιο.

Ποιο είναι όμως το μεγάλο του όνειρο και η πιο... άμεση επιδίωξη; Να κερδίσει ένα Όσκαρ! «Έχω ήδη ένα τραπέζι έτοιμο στο σπίτι, για να το διακοσμήσω. Θέλω να πάρω αυτό το βραβείο και είναι υγιές για μένα. Ακόμα και αν φτάσω στα... 90, όταν θα μου το δώσουν γιατί θα βρίσκομαι πολλά χρόνια στο χώρο! Ακόμη και αν χρειαστεί σε αυτή τη μεγάλη ηλικία, να κάτσω όρθιος στη σκηνή της βράβευσης, να κατουρηθώ από την ορθοστασία πάνω μου, μπροστά σε όλον τον κόσμο και να ζητάω να μου δώσουν το Όσκαρ».

Αν μη τι άλλο, περιγραφικότατος, αλλά πάντα με αυξημένη την αίσθηση χιούμορ και ένα τεράστιο χαμόγελο χαραγμένο στο πρόσωπό του ο Έντι Μέρφι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης