Πακιστανή πολιτικός «στάζει μέλι» για τον Ερντογάν στο Twitter: «Τι ηγέτης!»

Πακιστανή πολιτικός «στάζει μέλι» για τον Ερντογάν στο Twitter: «Τι ηγέτης!»

Η προχθεσινή ομιλία του Ερντογάν στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη «άγγιξε» την Irum Azeem Farooque

politikos
Η προχθεσινή ομιλία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη σχετικά την πολυετή διαμάχη μεταξύ Ινδίας και Πακιστάν για το ζήτημα του Κασμίρ «άγγιξε» ιδιαίτερα μια Πακιστανή πολιτικό.

Η Irum Azeem Farooque, πρώην μέλος της Επαρχιακής Συνέλευσης του Σιντ, εντυπωσιάστηκε από τα λόγια του Τούρκου προέδρου, που επέκρινε την διεθνή κοινότητα για την απραξία της όσον αφορά στην «κόντρα» για το Κασμίρ, που αναμένει λύση εδώ και 72 χρόνια.

Θέλοντας να εκφράσει και δημόσια τον θαυμασμό της για τις ηγετικές ικανότητες του Ερντογάν, η 52χρονη πολιτικός ανήρτησε απόσπασμα της ομιλίας του στο Twitter με την παρακάτω λεζάντα: «Η ηγεσία δεν έχει να κάνει με τίτλους και αξιώματα. Έχει να κάνει με την επίδραση και την έμπνευση. Τι ηγέτης!».



Η Farooque υπήρξε μέλος της Επαρχιακής Συνέλευσης του Σιντ από το 2013 μέχρι το 2018. Στο προφίλ της στο Facebook αυτοχαρακτηρίζεται «κοινωνική ακτιβίστρια» και αναφέρει ότι όνειρό της είναι να δει το Πακιστάν ανάμεσα στις πιο ανεπτυγμένες χώρες του κόσμου, με την ειρήνη και την αρμονία ως προτεραιότητές της.

politikos-2
politikos-3
politikos-4
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης