Νέα πρόκληση Τσαβούσογλου: Αν η Κύπρος κάνει μονομερείς ενέργειες, θα λάβουμε τα απαραίτητα μέτρα
Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών επιτέθηκε στην Λευκωσία ισχυριζόμενος πως «η ελληνοκυπριακή κυβέρνηση διεξάγει γεωτρήσεις χωρίς να εγγυάται τα δικαιώματα του τουρκοκυπριακού λαού»
Προκλητικός εμφανίστηκε για ακόμα μία φορά ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, απειλώντας την Κύπρο πως η Άγκυρα «θα λάβει τα απαραίτητα μέτρα», λίγες μόνο ώρες πριν από την συνάντησή του με τον Έλληνα ομόλογό του Γιώργο Κατρούγκαλο στο Ελσίνκι.
Μιλώντας σήμερα στους δημοσιογράφους, ο κύριος Τσαβούσογλου ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η Τουρκίαθα υπερασπιστεί τα δικαιώματα του «ψευδοκράτους», λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «η ελληνοκυπριακή κυβέρνηση διεξάγει γεωτρήσεις χωρίς να εγγυάται τα δικαιώματα του τουρκοκυπριακού λαού».
Παράλληλα, εξαπέλυσε «πυρά» κατά της Λευκωσίας, λέγοντας πως αν η Κύπροςπροχωρήσει σε μονομερείς ενέργειες αντί για ορθολογικές κινήσεις, «θα λάβουμε τα απαραίτητα μέτρα».
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.