Ινδία: Επιχειρηματίας πέθανε μετά από επέμβαση εμφύτευσης μαλλιών

Ινδία: Επιχειρηματίας πέθανε μετά από επέμβαση εμφύτευσης μαλλιών

Ζήτησε να του εμφυτευθούν 9.000 τρίχες, ενώ ο ανώτερος αριθμός σε μία συνεδρία είναι 3.000  - Παρουσίασε δύσπνοια και οίδημα σε λαιμό και πρόσωπο

hair
Με την ζωή του πλήρωσε την επιθυμία του να έχει πλούσια μαλλιά ένας 43χρονος Ινδός επιχειρηματίας, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή, έπειτα από μεταμόσχευση μαλλιών διάρκειας 12 ωρών στο Μουμπάι.

Ο Shrawan Kumar Choudhary υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση μαλλιών σε μία επέμβαση που διήρκεσε 12 ώρες σε ιδιωτική κλινική της πόλης.

Σαράντα ώρες μετά την επέμβαση παρουσίασε επιπλοκές, εμφανίζοντας συμπτώματα δύσπνοιας και οίδημα στο λαιμό και το πρόσωπο του. Μεταφέρθηκε σε άλλο νοσοκομείο και κατέληξε από αλλεργικό σοκ το περασμένο Σάββατο, σύμφωνα με αξιωματούχο του νοσοκομείου

Σε ανακοίνωσή του ο δερματολόγος, στου οποίο την κλινική είχε εισαχθεί για την μεταμόσχευση ο 43χρονος, τόνισε ότι ο άνδρας ζήτησε να του εμφυτευθούν 9.000 τρίχες, ενώ ο ανώτερος αριθμός σε μία συνεδρία είναι 3.000 .

Πάντως δεν είναι σαφές εάν ο γιατρός συμφώνησε σε αυτό.

Η αστυνομία έχει καταχωρήσει προσωρινά τον θάνατό του ως ατύχημα και έχει ξεκινήσει έρευνα για το αν υπάρχει ιατρική αμέλεια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης