Ο Τραμπ δημοσιεύει... ρομαντική φωτογραφία με τη Μελάνια με φόντο τα πυροτεχνήματα της 4ης Ιουλίου

Ο Τραμπ δημοσιεύει... ρομαντική φωτογραφία με τη Μελάνια με φόντο τα πυροτεχνήματα της 4ης Ιουλίου

Πολλοί χρήστες των social media απόρησαν με την ξαφνική διαχυτικότητα

zevgaraki
Σε αντίθεση με τον προκάτοχό του, Μπαράκ Ομπάμα, που δεν μπορούσε να... κρατήσει τα χέρια του μακριά από τη σύζυγό του, με τις κοινές τους εμφανίσεις να θυμίζουν ερωτευμένα σχολιαρόπαιδα, ο Ντόναλντ Τραμπ δεν μας έχει συνηθίσει σε σκηνές τρυφερότητας με την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια.

Γι' αυτό και η φωτογραφία την οποία δημοσίευσε με αφορμή τους χθεσινούς εορτασμούς της 4ης Ιουλίου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση στα social media, προσελκύοντας πολλά σχόλια για την ξαφνική διαχυτικότητα.

tramp-ekso


Η σχέση Τραμπ-Μελάνια έχει απασχολήσει πολλές φορές τα διεθνή ΜΜΕ. Το γεγονός ότι συχνά περνάνε μέρες χωρίς να ειδωθούν μέσα στον Λευκό Οίκο και η κρίση στον γάμο τους που προκάλεσαν οι αποκαλύψεις της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς έκαναν πολλούς να μιλούν για βαθύ ρήγμα που δύσκολα θα γεφυρωθεί.

Όπως φαίνεται όμως οι σχέσεις του προεδρικού ζεύγους έχουν αποκατασταθεί.

Αυτό τουλάχιστον άφησε ο Αμερικανός πρόεδρος να εννοηθεί, δημοσιεύοντας φωτογραφίες στο Twitter που τον δείχνουν να περπατάει χεράκι χεράκι με τη Μελάνια και μετά να βλέπουν αγκαλιά τα πυροτεχήματα. Το αν αυτή η τρυφερότητα είναι αληθινή ή... σκηνοθετημένη σκηνή της πατριωτικής φιέστας του Αμερικανού προέδρου, μόνο ο χρόνος μπορεί να το δείξει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης