Τραμπ για συμφωνία με Βόρεια Κορέα: «Κοιμηθείτε ήσυχα σήμερα»

tr_kim_902

«Πριν αναλάβουμε την κυβέρνηση, οι άνθρωποι θεωρούσαν ότι θα πηγαίναμε σε πόλεμο με τη Βόρεια Κορέα. Ο πρόεδρος Ομπάμα είπε ότι η Βόρεια Κορέα ήταν το μεγαλύτερο και πιο επικίνδυνο πρόβλημα μας. Δεν είναι πλέον - κοιμηθείτε ήσυχα απόψε», αναφέρει σε σημερινό tweet του ο Αμερικανός πρόεδρος

«Κοιμηθείτε ήσυχα», ήταν το μήνυμα του Αμερικανού προέδρου προς τους πολίτες των ΗΠΑ, μετά την χθεσινή ιστορική συμφωνία με τη Βόρεια Κορέα, καθώς ο Κιμ Γιονγκ Ουν δεσμεύτηκε για πλήρη αποπυρηνικοποίηση της Κορεατικής Χερσονήσου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αμερικανός πρόεδρος ανέφερε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter:

«Μόλις προσγειώθηκα - ήταν ένα πολύ μεγάλο ταξίδι, αλλά όλοι μπορούν να αισθάνονται πιο ασφαλείς από την ημέρα που ανέλαβα το αξίωμα. Δεν υπάρχει πια πυρηνική απειλή από τη Βόρεια Κορέα. Η συνάντηση με τον Kim Jong Un ήταν μια ενδιαφέρουσα και πολύ θετική εμπειρία. Η Βόρεια Κορέα έχει μεγάλες δυνατότητες για το μέλλον» ενώ συμπλήρωσε:

«Πριν αναλάβουμε την κυβέρνηση, οι άνθρωποι θεωρούσαν ότι θα πηγαίναμε σε πόλεμο με τη Βόρεια Κορέα. Ο πρόεδρος Ομπάμα είπε ότι η Βόρεια Κορέα ήταν το μεγαλύτερο και πιο επικίνδυνο πρόβλημα μας. Δεν είναι πλέον - κοιμηθείτε ήσυχα απόψε»

ΣΧΟΛΙΑ (3)

κάπου μπερδεύτηκε ο πρόεδρος

Υπάρχει τεράστια διαφορά μεταξύ αποπυρηνικοποίησης της Κορεατικής χερσονήσου (που δεν μπορεί ο Κιμ να κάνει) και μονομερώς της Β.Κορέας . Είναι γνωστό ότι το 1991 οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν την πλήρη απομάκρυνση των πυρηνικών κεφαλών που είχαν κουβαλήσει στη Νότια Κορέα . Μήπως η τότε απομάκρυνση ήταν ψευδής ;; Η Β.Κορέα ουδέποτε υπήρξε απειλή για τις ΗΠΑ απο κάθε άποψη . Σε κάθε περίπτωση ο κύριος Τράμπ δεν θα μπορούσε να έχει κάτι περισσότερο απο έναν καλό υπνάκο . Δεν αντιμετώπιζε τη Β.Κορέα αλλά την Κίνα σε μεταμφίεση και τώρα καταφεύγει σε επικοινωνικά λογίδρια για αφελείς πολίτες των ΗΠΑ . Δεν είναι ο μόνος . Και εδώ ο κύριος Τσίπρας τα ίδια τεχνάσματα ακολουθεί .

@

Προεδράρα, δώσε πόνο στους θολοκουλτουριάρηδες της πολιτικής ορθότητας και στους αναρχοκουμμούνες των πεζοδρομίων (στα ΜΜΕ των φέικ νιούζ, στις ΜΚΟ των ψυχοπονιάρηδων με το αζημίωτο, στον ΟΗΕ των νάχαμε να λέγαμε).

Πρόεδρε

το ξέρεις ότι όποιος κοιμάται ήσυχα, κάποια στιγμή κοιμάται για πάντα.....

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

star_001

Τοποθετημένη στην περιοχή με τις καλύτερες καλλιέργειες καφέ της ποικιλίας Arabica παγκοσμίως, η Πουέρ διαθέτει 526.000 στρέμματα με φυτείες καφέ οι οποίες παράγουν ετησίως 100.000 τόνους, ποσότητα που αντιστοιχεί σε πάνω από το 80% της συνολικής παραγωγής καφέ στην Κίνα

Medecins

Γυναίκες πρώην υπάλληλοι της ΜΚΟ δήλωσαν ότι το φαινόμενο αυτό ήταν διαδεδομένο - Μια από αυτές είπε ότι ένας υψηλόβαθμος εργαζόμενος της οργάνωσης δήλωσε ότι ήταν συχνό να ανταλλάσσονται φάρμακα με σεξουαλικές υπηρεσίες

2