Τραμπ για συμφωνία με Βόρεια Κορέα: «Κοιμηθείτε ήσυχα σήμερα»

Τραμπ για συμφωνία με Βόρεια Κορέα: «Κοιμηθείτε ήσυχα σήμερα»

«Πριν αναλάβουμε την κυβέρνηση, οι άνθρωποι θεωρούσαν ότι θα πηγαίναμε σε πόλεμο με τη Βόρεια Κορέα. Ο πρόεδρος Ομπάμα είπε ότι η Βόρεια Κορέα ήταν το μεγαλύτερο και πιο επικίνδυνο πρόβλημα μας. Δεν είναι πλέον - κοιμηθείτε ήσυχα απόψε», αναφέρει σε σημερινό tweet του ο Αμερικανός πρόεδρος

tr_kim_902
«Κοιμηθείτε ήσυχα», ήταν το μήνυμα του Αμερικανού προέδρου προς τους πολίτες των ΗΠΑ, μετά την χθεσινή ιστορική συμφωνία με τη Βόρεια Κορέα, καθώς ο Κιμ Γιονγκ Ουν δεσμεύτηκε για πλήρη αποπυρηνικοποίηση της Κορεατικής Χερσονήσου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αμερικανός πρόεδρος ανέφερε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter:

«Μόλις προσγειώθηκα - ήταν ένα πολύ μεγάλο ταξίδι, αλλά όλοι μπορούν να αισθάνονται πιο ασφαλείς από την ημέρα που ανέλαβα το αξίωμα. Δεν υπάρχει πια πυρηνική απειλή από τη Βόρεια Κορέα. Η συνάντηση με τον Kim Jong Un ήταν μια ενδιαφέρουσα και πολύ θετική εμπειρία. Η Βόρεια Κορέα έχει μεγάλες δυνατότητες για το μέλλον» ενώ συμπλήρωσε:

«Πριν αναλάβουμε την κυβέρνηση, οι άνθρωποι θεωρούσαν ότι θα πηγαίναμε σε πόλεμο με τη Βόρεια Κορέα. Ο πρόεδρος Ομπάμα είπε ότι η Βόρεια Κορέα ήταν το μεγαλύτερο και πιο επικίνδυνο πρόβλημα μας. Δεν είναι πλέον - κοιμηθείτε ήσυχα απόψε»
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης